• Pr.
  • Pr.
  • Pr.

Black Friday groot succes in Hoofddorp Winkelstad

HOOFDDORP De eerste editie van Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad van afgelopen vrijdag is met groot enthousiasme ontvangen door bezoekers en ondernemers. Tot ver na elven werd gewinkeld en klanten profiteerden van forse kortingen op hele collecties en speciale aanbiedingen. Naast shoppen tot laat in de avond waren overal in het centrum en in de winkels activiteiten georganiseerd.

Buiten en in de overdekte delen konden de bezoekers genieten van een feestelijk programma met verrassende optredens, dj's, een workshop, een lichtshow en een interactieve eendenfontein. Overal werd druk gefotografeerd en via Facebook spoorden bezoekers vrienden en familie aan om ook snel naar het Centrum te komen.

Vele bezoekers wisten de weg naar Hoofddorp Winkelstad te vinden en genoten tot na 23 uur van een Shopping Night vol entertainment. De bekende rapper, radio- en televisiepresentator Lange Frans gaf een gezellig optreden en dansstudio All Stylez uit Hoofddorp verzorgde diverse dansoptredens.