Breed assortiment machines bij Gromax Verhuur

NIEUW-VENNEP Wilt u zelf u zelf uw huis schilderen en een steiger huren? Of u parketvloer afschuren zodat deze weer als nieuw lijkt? Gromax Vehuur in NIeuw-Vennep is gespecialiseerd in het verhuren van bouwmachines en gereedschappen aan zowel bedrijven als particulieren. Ook verkoopt het bedrijf reinigingsmachines. In de showroom op industrieterrein- Zuid op een oppervlakte van 500 vierkante meter kan de klant kiezen uit duizenden machines.

"Ons assortiment is breed. Van boormachine tot hoogwerker," vertelt directeur Piet van Maris. Gromax verhuur is een regionaal bedrijf met zes vestigingen in de Haarlemmermeer , de Bollenstreek en het Groene Hart, waar de meeste klanten ook vandaan komen. In Nieuw-Vennep werken acht mensen met liefde voor het vak.

OP LOCATIE Schoonmaakmaterialen, hoogwerkers en steigers, graafmachines en shovels en ook complete bouwplaatsinrichtingen behoren tot het assortiment van Gromax Verhuur aan de Markweg in Nieuw-Vennep. Schilders, stucadoors, loonwerkers en bouwaannemers huren hier veelvuldig materialen. Van Maris die opgroeide als zoon van een hoveniersfamilie en zelf later in de aanneming werkte, weet als geen ander wat de wensen en eisen van veel van zijn klanten zijn. Van Maris: "Wij adviseren ook op locatie. Niet iedereen kan even goed inschatten wat nodig is voor een klus. Omdat wij verstand van zaken hebben, nemen we graag een kijkje bij een klant om een goed gratis advies te geven. Dat is een stukje service dat wij leveren. Aan bedrijven maar ook aan doe-het-zelvers."

DUIDELIJKE AFSPRAKEN "Klanten wordt geadviseerd om twee of drie dagen van tevoren een reservering te doen via onze website. Mochten we een bepaald apparaat niet kunnen leveren, dan kunnen we het altijd wel verhuren via een van onze andere vestigingen."

Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt met de klant over het gehuurde materiaal. Middels een contract worden de afspraken vastgelegd. "We zijn flexibel. Soms is van tevoren niet exact bekend hoe lang de verhuurperiode zal zijn. Stel dat de weersomstandigheden tegenvallen, dan wil iemand misschien de gehuurde steiger langer huren. Dat kan bij ons."

Alle machines zijn gekeurd en voldoen aan de nieuwste normen en zijn gebruiksvriendelijk en veilig als er met zorg mee omgegaan wordt.

Gromax Verhuur is geopend van maandag tot vrijdag van 7 uur tot 5 uur en op zaterdag van 8 uur tot half 1.Voor meer info: www.gromaxverhuur.nl.