• ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore

Breed assortiment werkkleding bij Peltex

NIEUW-VENNEP In januari 2014 begon Patrick Elstgeest met zijn bedrijf Peltex Workwear. Al snel kwam er ook een showroom op zijn pad, waar hij zijn klanten ter plekke hun werkkleding kon laten passen. En daar is veel behoefte aan. "Werkkleding wordt nog weinig via webshops gekocht, omdat mensen het eerst willen passen, voordat ze het bestellen en laten bedrukken."

Zijn showroom aan de Vlasstraat omschrijft hij als een 'toplocatie'. "De winkel is goed zichtbaar vanaf de weg en ook goed bereikbaar. Peltex, dat werkt met een klein team, heeft een regionale functie. Klanten kunnen ten alle tijden langs komen, om kleding te passen. "We bieden kleding uit het top assortiment, maar ook voor de budgetwerkkleding kun je bij ons terecht. Het assortiment is zeer breed. In alle prijsklassen, voor alle klanten. Van werkkleding voor hoveniers, bouwvakkers of logistiek, horeca of zorg, maar ook particulieren zijn welkom, zoals scholieren die bijvoorbeeld werkschoenen nodig hebben voor hun stage."

LOGO'S Het bedrukken en borduren wordt ook door Peltex verzorgt. "Het persen van logo's doen we ter plekke, dat is klaar terwijl u wacht." Werkkleding voorzien van een logo zorgt voor een identiteit van het bedrijf. Medewerkers zijn zo herkenbaar en een visitekaartje voor het bedrijf waarvoor ze werken. Borduren van tekst of logo's op bedrijfskleding is ook zeer goed mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

TRENDS IN HET ASSORTIMENT Het assortiment van Peltex is zeer breed. Alles voor de veiligheid: van werkhandschoenen, gehoorbescherming tot aan veiligheidshelmen en gelaatbescherming. Bedrijfskleding en werkkleding, werkschoenen, kniebeschermers, maar ook casual kleding.

Werkkleding gaat tegenwoordig ook mee met de trends, vertelt Patrick. "Op dit moment zijn de polo's en T-shirts die gemaakt zijn van bamboe heel erg in trek. Het is duurzaam, verantwoord en erg comfortabel. Zeker met deze zomerse temperaturen, want het materiaal is dun en gaat transpiratiegeur tegen." Daarnaast zijn werkschoenen allang niet alleen functioneel, maar tegenwoordig ook steeds stijlvoller. "Je hebt al werkschoenen die eruit zien als een sportschoen, maar tegelijkertijd wel voldoen aan alle veiligheidsnormen."

Het jaargetijde heeft uiteraard ook nog invloed op het assortiment. Patrick: "In de zomer is werkkleding wat luchtiger en aangepast aan de warme temperaturen. Voor de koude temperaturen in de winter is er wind- en waterdichte kleding met thermovoering, laarzen met wollen voeringen en goed ventilerende regenpakken. We bieden in dat opzicht het totale plaatje voor elk beroep, elk seizoen, aangepast naar de wensen van de klant."

Meer weten wat Peltex Workwear voor u kan betekenen? Neem contact op of kom kijken in de showroom.

Peltex Workwear

Vlasstraat 6b, Nieuw-Vennep

0252 - 675 889

www.peltex.nl