• Hart Beat
  • Hart Beat
  • Hart Beat
  • Hart Beat

Cast Nederlandse film Hart Beat naar CineMeerse

HOOFDDORP Hart Beat, met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden (ex-Mainstreet), heeft de Gouden Film status bereikt. Om dit heuglijke feit te vieren komen Rein van Duivenboden en Stephanie van Eer op woensdag 16 november naar CineMeerse in Hoofddorp. Na afloop van de voorstelling van 16.10 uur zullen ze de Gouden Film in ontvangst nemen en met fans op de foto gaan.

De muzikale jeugdfilm van Kaap Holland Film, is geregisseerd door Hans Somers. Naast Vajèn en Rein schitteren Holly Mae Brood, Monsif Bakkali, Stephanie van Eer, Britt Scholte, Vivienne van den Assem, Martijn Fischer en Jelka van Houten in Hart Beat.

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch), maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

MAAK KANS OP TWEE VRIJKAARTEN HCnieuws.nl geeft in samenwerking met CineMeerse twee vrijkaartjen weg voor de voorstelling van woensdag 16 november om 16.10 uur. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van HCnieuws.nl.