• PR

China Fantasy viert 25-jarig bestaan

HOOFDDORP Diana Hu runt in juni al 25 jaar met veel plezier het Chinese restaurant China Fantasy aan de Kruisweg. Om dit jubileum te vieren, krijgen klanten in de hele maand juni 25 procent korting als zij in het restaurant komen eten.

China Fantasy is al 25 jaar een consistent restaurant, waar naar kwaliteit gestreefd wordt. Aandacht voor de authentieke Chinese keuken en het presenteren van de echte smaak, staat hier hoog in het vaandel. Daarnaast doen zij alles om de klant een onvergetelijke avond te bezorgen.

Herbouwd Al sinds 1992 is China Fantasy een begrip in Hoofddorp en omstreken. Maar het restaurant moest helaas ook een tegenslag verwerken. Het brandde in 1993 af en werd herbouwd in 1994. "Dat was wel even moeilijk om alles weer helemaal op te bouwen, maar gelukkig kwam dat helemaal goed", aldus Diana. "En nog steeds als er mensen binnenkomen, vertellen ze mij dat het voor hun voelt alsof ze in hun eigen woonkamer zitten, mensen voelen zich thuis bij ons."

Het restaurant bestaat uit een ruime entree en twee grote zalen. Ook bezit het restaurant een zithoek in het midden voor een drankje en een borrel. Aan de achterkant is een zaal met een groot aquarium én er is nog een speciale ruimte voor feesten, partijen en andere grote gezelschappen. Diana: "Ik ben er echt scherp op dat mijn gasten warm worden verwelkomd. Eenmaal aan tafel gaan zij genieten van een authentieke keuken. Een bezoek aan mijn restaurant staat synoniem voor een uitstekend verzorgd diner met prachtige Chinese gerechten en een top service."

Catering Diana geeft aan dat ze altijd met de tijd mee is gegaan met haar gerechten. "Er was een tijd dat wok heel populair was, maar daar is nu de tapas voor in de plaats gekomen. In het Chinees noemen we dat Dim Sum; kleine authentieke Chinese gerechtjes, die je onbeperkt kunt eten bij ons." Ook doet China Fantasy al vanaf het begin catering bij verschillende scholen en bedrijven en staat Diana garant voor het constant verbeteren van haar aanbod. "Als er grote gezelschappen komen, dan bieden we hen bijvoorbeeld al een speciaal samengesteld menu aan. Ook de tapas willen mensen nog altijd proberen."

China Fantasy lanceert op 9 juni ook weer een nieuw concept: Het seniorenmenu. Diana legt uit: "Veel van onze klanten worden ouder, zij eten vaak minder grote hoeveelheden en dus kwam ook de vraag naar kleinere porties van de gerechten. Daarom bieden we nu van alle gerechten ook kleine porties aan, voor de ouderen onder ons", lacht ze.

Diana is trots op het feit dat zij misschien wel een van de langs zittende ondernemers op dezelfde plek in Hoofddorp is. "Elke dag is voor mij een feestje, ik doe het nog steeds met veel plezier!"

Wilt u gebruik maken van de kortingsactie in de maand juni? Reserveer dan eerst via de website of via info@chinafantasy.nl.

China Fantasy

023 561 62 07

Kruisweg 1049, Hoofddorp

www.chinafantasy.nl