• Reismedia

College: 'KLM komt weer thuis in Haarlemmermeer'

HAARLEMMERMEER 'KLM komt weer thuis in Haarlemmermeer', aldus het college. Dat heeft in een reactie bijzonder verheugd gereageerd op de komst van het nieuwe hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij naar Schiphol-Oost.

'De gemeente Haarlemmermeer is ontzettend blij dat KLM gekozen heeft voor Schiphol-Oost als nieuwe vestigingslocatie voor al haar medewerkers', zo laat het college weten. Op 24 juli heeft KLM haar medewerkers geïnformeerd over haar plannen voor de bouw van een campus van 35.000 vierkante meter naast het huidige KLM Operations Control Center (OCC). Onder de werknaam Blue Base wordt de toekomstige werklocatie gerealiseerd.

TROTS "We wisten natuurlijk al dat KLM zich oriënteerde in dit gebied voor haar toekomstige ontwikkelingen", aldus een verheugde wethouder luchthavenzaken Jurgen Nobel. "En ik ben ontzettend blij en trots dat de directie heeft besloten om haar nieuwe campus hier in onze gemeente te realiseren. Het voelt als een natuurlijke verbondenheid tussen de gemeente en het krachtige merk KLM. Welcome home!"

Haarlemmermeer wenst alle medewerkers en de directie van KLM heel veel succes bij het realiseren van hun toekomstige kantorenlocatie en campus. "Het is een hele verandering voor de medewerkers in de organisatie, maar ook een ongelooflijk mooie ontwikkeling om naar uit te kijken", blikt Nobel vooruit. "We hopen dat iedereen zich na de verhuizing in 2024 snel thuis voelt."