• pr

CSCV specialist in klimaattechniek: 10 jaar service, advies en maatwerk

NIEUW-VENNEP Precies tien jaar geleden, in het hart van de crisis, besloot Charlie Seute zijn baan op te zeggen en voor zichzelf te beginnen. Gesteund door meer dan twintig jaar vak-ervaring op dat gebied vestigde hij zich als adviseur, serviceverlener en leverancier/installateur van centrale verwarming installaties.

"Die wens had ik al langer en dit was het moment om het in een eigen bedrijf om te zetten. Ik begon op 1 oktober -dus aan het begin van de koude periode- en had eind van dat jaar al tientallen eigen klanten", aldus de Vennepse ondernemer.

Hij vervolgt: "Mijn credo is daarbij 'De warmte die u zoekt'! Dat kun je op twee manieren interpreteren: Natuurlijk zorg ik als cv-specialist voor de warmte in huis of bedrijfspand, maar wat ik daaraantoe wil voegen is klant- en oplossingsgericht meedenken. In de huidige tijd, waarbij je maar al te vaak hoort dat alles onpersoonlijker wordt, wil ik juist investeren in die relatie met de klant. Inmiddels heb ik ruim 1.100 klanten in een regio van 25 kilometer rondom Nieuw-Vennep en wanneer een klant mij belt weet ik vrijwel altijd gelijk wat ik daar geleverd heb en kan ook direct op een juiste wijze adviseren. Nieuwe klanten komen veelal via mond- tot mondreclame en via het internet. Wanneer ze ons bedrijf bellen, krijgen ze mij altijd aan de telefoon. Op die manier houd je korte lijnen en kunt direct schakelen."

ADVIES "Wanneer iemand advies wil op het gebied van cv's (CSCV levert o.a. Vaillant, Remeha en Intergas – red.), zonnepanelen, vaste airco-installaties of de nieuwste vormen van koelen en verwarmen, kom ik graag langs en adviseer ze op basis van mijn jarenlange kennis."

"Daarbij voeren wij dus meerdere bekende merken en kunnen dus echt maatwerkoplossing aanbieden. Inmiddels werken we met zijn tweeën en verzorgen de montage op de manier zoals je dat zelf ook graag zou willen. In principe tegen concurrerende prijzen, waarbij ik aanteken dat wij misschien niet altijd de allergoedkoopste zijn, maar ook zeker niet de duurste. In onze prijs is dan wel de service en montage inbegrepen. Want ook voor de service tijdens het gebruik of met vragen kun je altijd bij ons terecht. Gelukkig kunnen wij onze klanten er ook van overtuigen dat jaarlijks onderhoud van een installatie veel problemen voorkomt en altijd voor een veilige werking zorgt. Overigens verzorgen wij ook het onderhoud van bestaande installaties van alle merken, ook wanneer die niet bij ons gekocht zijn."

TRANSITIE "Uiteraard zijn er ook steeds meer vragen over de transitie van gas -lees cv- naar nieuwe manieren van koelen en verwarmen. De kennis daarvan hebben wij, maar we zien ook dat er zowel voor de klant als binnen de branche nog veel vragen zijn. Persoonlijk denk ik dat er zeker nog tijd is om je daar wat meer in te verdiepen en nu of op termijn ook te gaan kijken naar de mogelijkheden van waterstof. Verder komt er vaak veel meer bij kijken dan alleen het vervangen van een ketel of installatie. Ik denk dan ook dat de huidige hoog rendement cv ook de komende periode absoluut nog in trek blijft. Airco's en zonnepanelen zijn, mede door de hogere temperaturen, wel steeds interessanter en zorgen ook voor veel vragen en montage-opdrachten."

AANBIEDING Om het jubileum te vieren heeft CSCV in de maand oktober een interessante CV-aanbieding. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar een technisch iemand die als monteur binnen het huidige team wil helpen alle werkzaamheden te realiseren.