Daans IJs Delight, de gezelligste mobiele ijssalon

NIEUW-VENNEP Op zaterdag 21 maart is het zover. Dan trekken de mobiele ijssalons van Daans IJs Delight de straten weer in. Eigenaar Daniel van Straeten kijkt ernaar uit: "Net als voorgaande jaren gaan we ook deze lente en zomer iedereen opnieuw blij maken met ons overheerlijke ambachtelijke ijs. Voorwaarde om zaterdag aanstaande te kunnen uitrijden is natuurlijk wel dat het lekker weer is!"

Room- en yoghurtijs Het ijs van Daans IJs Delight is verrukkelijk romig omdat het gemaakt wordt van volle melk, echte roomboter en vers fruit. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. En dat proef je meteen. In de mobiele ijssalon van Daans IJs Delight is er keuze uit meer dan twintig soorten ijs. Wat dacht je van witte chocolade met stukjes brownie, cheesecake aardbei, pecan caramel, vanille, banaan, pistache, meloen, malaga enzovoorts. Ook schept de salon sorbetijs op basis van vers fruit en water (melk- en glutenvrij). Nieuw dit seizoen zijn de ijssoorten bereid met verse yoghurt in de frisse smaken naturel, mango en bosvruchten. Dus ook voor degenen die bewust met voeding omgaan is een ijsje van Daans IJs Delight altijd een goed idee.

Het ijs van Daans IJs Delight wordt geleverd door een familiebedrijf uit Venetië. De twee Italiaanse broers zijn al twintig jaar ijsbereider en kregen het vak met de paplepel ingegoten, want ook hun vader was ijsmaker. Ze leveren aan de beste restaurants in heel Nederland.

Daans IJs Delight kun je gewoon boeken om bij jouw voor de deur te verschijnen. De ijssalons luisteren elk verjaardagsfeest, bruiloft, evenement en bedrijfsfeest op! Ze kunnen 7000 gasten van ijs voorzien. Regelmatig staan de markante ijswagens van Daans IJs Delight bij bedrijven en scholen. Daniel: "We hebben inmiddels een behoorlijk netwerk opgebouwd. We staan op zomer- en lentefeesten van instellingen en organisaties, of op wijk- en buurtfeesten. Onder onze klanten veel bedrijven die hun personeel eens willen trakteren op iets speciaals. Gewoon, omdat het warm is en hun medewerkers hard gewerkt hebben. En op de laatste schooldag scheppen we ijs bij scholen hier in Nieuw Vennep. Dan komen de leerlingen in hun groep één voor één langs. Altijd heb ik alleen maar blije gezichten om me heen en dat is het mooie aan mijn vak!"

Sinds dit jaar verkoopt Daans IJs Delight ook hamburgers, poffertjes en suikerspinnen. Mobiel pinnen kan. Alle aanbiedingen van Daans IJs Delight staan op Facebook, dus houd die pagina in de gaten: facebook.com/ikwileenijsje. Bij aanschaf van de Venneppas bij Daans IJs Delight krijgt men in april een ijsje met twee bolletjes gratis.

Daans IJs Delight, Nieuw-Vennep,

info@ikwileenijsje.nl,

www.ikwileenijsje.nl,

facebook.com/ikwileenijsje.