• Eigen foto

Dag Optiek kijkt je diep in de ogen

HOOFDDORP Ogen betekenen veel voor een mens; daarom verdienen ze de nodige aandacht, vooral als u een bril of lenzen nodig heeft. Dag Optiek is precies twee jaar gevestigd aan de Concourslaan in Hoofddorp en staat inmiddels bekend als een uiterst vakbekwame opticiën met maximale aandacht voor de klant. Eigenaar Umit Dag: "Diep in de ogen kijken mag je letterlijk opvatten; we kijken net zolang totdat we de bril hebben gevonden die het best past bij u en uw ogen."

Aandacht van begin tot einde Umit Dag heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij diverse ketens in het vakgebied. Als zelfstandig opticiën in Hoofddorp doet hij nu alles in eigen huis. Zo slijpt hij zelf de glazen, waardoor klanten minder lang hoeven te wachten op hun bril. Als zelfstandig ondernemer brengt hij ook zijn filosofie in de praktijk: persoonlijke aandacht en maximale zorg, van het begin tot het einde. Zijn stelregel: "Wat je voor jezelf wilt, gun je ook de klant."

De nieuwste techniek Bij maximale zorg horen ook de beste producten. Dag Optiek maakt gebruik van de brillenglazen van ZEISS.

"Die worden volledig in Duitsland gemaakt volgens de nieuwste techniek", vertelt Umit Dag. "Het merk heeft een zeer goede reputatie op het gebied van optiek, waaronder brillenglazen. Ook in de medische wereld worden instrumenten van ZEISS gebruikt. De brillenglazen van ZEISS staan erom bekend dat ze minder vertekening geven en beter zicht bieden in het donker."

De perfect passende bril Bij perfecte glazen hoort een perfect montuur. "Een montuur moet onberispelijk passen. Dat betekent dat je bril goed en comfortabel moet zitten, maar ook dat hij moet passen bij je stijl", zegt Umit Dag. "We zorgen altijd voor een actuele en uitgebreide collectie exclusieve monturen. Samen met de klant besteden we zoveel tijd als nodig is om het montuur te vinden dat in alle opzichten het beste bij hem of haar past. Vervolgens stellen we de bril nauwkeurig af en besteden we veel aandacht aan de nazorg."

Multifocale lenzen Dezelfde zorg geeft Dag Optiek bij contactlenzen, die ook multifocaal verkrijgbaar zijn. Multifocale lenzen verenigen verschillende sterktes in één lens, zonder abrupte overschakeling. Ze helpen dus zowel dichtbij als veraf beter te zien, en zijn er als zachte en als harde lens. U kunt ze bij Dag Optiek proberen. Umit Dag besluit: "Of u nu kiest voor een bril of voor lenzen, wij zorgen ervoor dat u honderd procent tevreden naar huis gaat."

Dit vinden de klanten

"Ik ben echt goed geholpen en voelde me gehoord in mijn hulpvraag."

"Hij legt alles goed uit met veel geduld."

"Perfect geholpen, goede uitleg."

"The fit is excellent and the quality and clarity of the Zeiss glass is also excellent."

Dag Optiek

Concourslaan 92

2132DK  Hoofddorp

023-5834494

info@dagoptiek.nl