• Eigen foto

De Boseilanden krijgt woonkasteel

HOOFDDORP Wonen als een vorst? Dat kan binnenkort in de Boseilanden, nabij de Spieringweg aan het Duinpad tussen Hoofddorp en Zwaanshoek. Midden in de natuur komt een bijzonder woonkasteel met zestien luxe appartementen en een grote kasteeltuin.

Maandag 10 december is er van 16.30 tot 19 uur een Open Dag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het kantoor van Michiel van Maanen Makelaardij, Meerweg 1 te Bennebroek.

Het gebouw krijgt uiterlijk het karakter van een kasteel, maar met het comfort van een 21ste-eeuwse woonresidentie, uniek in zijn soort!
Al op de tekentafel straalt het Kasteel een stoere robuustheid uit, maar ook een tijdloze en comfortabele elegantie. Wonen op het Kasteel betekent optimale privacy in een veilige en geborgen omgeving, waarbij u ervan verzekerd kunt zijn dat uitsluitend eerste klas materialen zullen worden gebruikt bij de bouw en afwerking. De architect tekende een statig kasteel met eeuwigheidswaarde.

De zestien grote kasteelappartementen zijn niet alleen ruim door hun vloeroppervlak, die ruimtelijke sfeer wordt nog versterkt door de hoogte van de plafonds van ca 2.80 meter.

Het Kasteel telt zestien hoogwaardige appartementen die in grootte variëren tussen ca 185 en 295 m2 gebruiksoppervlakte én met een gezamenlijke privé-kasteeltuin van maar liefst 5.000 m2 met grote waterpartij, staat uitsluitend ter beschikking van de bewoners.

Bij de constructie van het kasteel is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vrij indeelbaarheid van de appartementen.

DUURZAAMHEID Bij dit project neemt duurzaam met het milieu omgaan een belangrijke plaats in. Zo zal met de materiaalkeuzen rekening gehouden worden met het milieu en zal het gebouw zeer goed geïsoleerd worden. Bovendien zal worden uitgegaan van duurzaam opgewekte energie.

Het kasteel krijgt geen gasaansluiting!