• ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore

De Rustende Jager op eigen benen verder

NIEUW-VENNEP De Rustende Jager heeft donderdag het nieuwe logo gepresenteerd. Aanleiding hiervoor is het zelfstandig verdergaan van dit bekende familiebedrijf, los van Best Western.

Marcel de Jong, telg uit de familie De Jong, die de onderneming al sinds 1941 in handen heeft: "We hebben gemerkt dat wij onze persoonlijke en goede service het beste kunnen garanderen vanuit de aloude traditie van gastvrijheid binnen ons familiebedrijf. Op eigen benen doorgaan, biedt wat dit betreft nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen wij bedrijven in deze regio én bezoekers in relatie tot Schiphol en de Keukenhof een beter aanbod doen."

Het nieuwe logo en de daarbij behorende huisstijl bouwen voort op traditie: het oude logo is nog te herkennen, maar in een eigentijds jasje gestoken.

De Rustende Jager is een schoolvoorbeeld van moderne horeca op basis van ruim 150 jaar traditie. Hotel, zalen en catering. Gelegen in de Randstad op korte afstand van Schiphol, tussen Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Met de Bollenstreek vlakbij. Voor zakelijk en privé.

Gasten of medewerkers uit het buitenland van bedrijven in de regio kunnen hier uitstekend worden ondergebracht. De Rustende Jager ontzorgt met eersteklas overnachting en eten, vlakbij de bedrijfslocatie. Met een goede verhouding van prijs en kwaliteit.

IJSBAAN & POP-UP RESTAURANT

Donderdag is ook de ijsbaan met bijbehorend Pop-Up restaurant Pancakes & Burgers open gegaan. De ijsbaan ligt op de parkeerplaats voor het hotel en is open tot en met 27 maart.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is ijsbaan open van 14 tot 22 uur. Woensdag van 12 tot 22 uur. In het weekend op zaterdag van 10 tot 22 en zondag van 10.30 tot 22 uur.

In de komende weken zullen er allerlei activiteiten worden georganiseerd. Zo zal er op de woensdagmiddag en de zaterdagochtend een ijshockeyclinic zijn. Deze wordt gegeven door een oud-international. Ook is er de mogelijkheid om schaatsles te krijgen. Op zondagmiddag is er wekelijks een muziekmiddag.