• Diana en Antal staan elke zaterdag klaar om klanten te ontvangen in hun showroom.

    Frans Tol

Dealplein.nl een jaar in Luzernestraat

NIEUW-VENNEP "Toen ik sanitair artikelen moest kopen voor het opknappen van mijn badkamer om deze weer bij de tijd te brengen, kwam ik er achter hoe duur dat was", begint Antal Fekete, eigenaar van Deelplein.nl. "Ik dacht toen direct: dat moet voordeliger kunnen. In die tijd had ik - nog voordat ik 4,5 jaar geleden mijn bedrijf in sanitair startte - de naam Dealplein.nl al in mijn hoofd. Het zou een bedrijf moeten worden waarmee mensen een goede deal konden sluiten."

Antal Fekete (49) startte een bedrijf waarbij klanten alle producten voor sanitair via internet konden bestellen. "Klanten kunnen de spullen bij Dealplein.nl kopen, maar moeten wel zelf zorgen voor het aanleggen van hun badkamer of sanitair zoals douches, kranen, toiletten, tegels en verwarming. De klant moet dus zelf op zoek naar vaklui, maar wij hebben wel goed contact met een klussenbedrijf. Dat is wel lokaal, terwijl wij door onze landelijke dekking klanten in heel Nederland hebben."

SHOWROOM De showroom in de Luzernestraat 37 richtte Fekete in omdat er toch veel mensen zijn die de op de website getoonde producten willen zien en aanraken. "Daarom zijn wij elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur in die showroom aanwezig om die klanten te woord te staan", gaat hij verder. "Die kunnen dan op hun gemak de producten bekijken."

Antal Fekete runt Dealplein.nl samen met zijn vrouw Diana (50). Hij legt uit hoe hij aan die naam Fekete komt. "Mijn vader is een Hongaar, mijn moeder een Hollandse en ik ben gewoon hier in Nederland geboren." Antal Fekete was service adviseur bij een autobedrijf en unit manager, maar startte 4,5 jaar geleden zijn eigen bedrijf in Nieuw-Vennep. "Dat was in de Boekweitstraat met een zeecontainer voor de opslag en een directiekeet als kantoor. Na een jaar al zijn wij naar Zwanenburg gegaan. Nu zitten wij al een jaar in de Luzernestraat 37 met de magazijnruimte beneden en de showroom boven." Fekete laat weten dat hij, aangezien hij een internetbedrijf heeft, eigenlijk 7 dagen in de week 24 uur te bereiken is.

STAGIAIRES De douchecabines, inloopdouches/wanden, douchepanelen, toiletfonteinen, mengkranen, toiletten, tegels, badkamermeubels, spiegelkasten, fonteinkastjes, waskommen en sierradiatoren voor de verwarming zijn op www.dealplein.nl te bekijken. Diana benadrukt de service die Dealplein.nl levert. "Wij willen ouderwetse service overbrengen, de tijd voor onze klanten nemen en vooral gezellig samen zaken doen. En in de showroom, waar gepind kan worden, zijn voorbeelden van stijlen en kleuren te zien. Met de merken Wisa, San Swiss, en het eigen huismerk Luzi werken wij met kwaliteitsproducten. Bovendien zijn wij Pro-dealer van het merk Wiesbaden." Dealplein.nl levert ook het sanitair voor complete badkamers. "Voor 1.995 euro krijgt men een Budgetbadkamer, voor 2.750 de badkamer Tijdloos en voor 4.500 euro de badkamer Stijlvol. Alles inclusief toiletten, kastjes en tegels."

Dealplein.nl is bereikbaar op 0252-514993 en via Whatapp op 06-34 930 930 of via info@dealplein.nl. Diana: "Wij zijn geen officieel leerbedrijf maar hebben wel plaats voor stagiairs voor IT en marketing."