• PR

December één grote feestmaand

HOOFDDORP De maand december wordt in Hoofddorp Winkelstad één grote feestmaand. Want eerst was er groot feest met Sinterklaas en werden maandag de winnaars bekend gemaakt van de kleurplatenactie. Zij werden verrast met cadeaus die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers van Hoofddorp Winkelstad. Diezelfde ondernemers hebben voor de komende weken een (hart)verwarmend programma samengesteld met veel straattheater, muziek en workshops.

Daarom kunnen alle bezoekers van Hoofddorp Winkelstad dit weekend tussen 12 en 16.30 uur genieten van diverse winterse activiteiten.

Zaterdag 9 december is onder andere 'Poppie Power' aanwezig. Zij speelt in haar lichtjes kostuum favoriete nummers op haar viool, en de 'Santa Singers' zingen a capella vrolijke Engelse en Amerikaanse songs. Een aantal singer-songwriters brengen gevarieerde muziek ten gehore.De Kerstman en Kerstvrouw zijn ook aanwezig. Zij delen allerlei kerstlekkernijen uit.

Zondag 10 december zijn de 'Zingende Kerstbomen' aanwezig. Levende kerstbomen die hartverwarmende kerstliederen zingen. 'The X-Mas Vocals' zingen a capella authentieke Engelse Christmas Carols en een aantal singer-songwriters en 'De Zingende Kerstman' spelen een vrolijke noot. De 'IJskoninginnen' zijn een ware verschijning in hun prachtige witte lichtgevende kostuums op stelten en 'Poppie Power' speelt ook op zondag weer favoriete nummers op haar viool. Deze dag zijn ook de Kerstman en Kerstvrouw aanwezig.

Bezoekers kunnen op zondag deelnemen aan een workshop. In het overdekte gedeelte van het winkelcentrum kan iedereen creatief aan de slag.

WINTER VILLAGE Dit jaar heeft Winter Village Hoofddorp het Raadhuisplein omgetoverd tot een winters dorp met een openlucht ijsbaan. T/m zondag 14 januari kan jong en oud hier schaatsen, genieten van allerlei activiteiten op en rondom de ijsbaan, van optredens en een hapje en een drankje.

De activiteiten worden georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad). Zie tevens: www.hoofddorpwinkelstad.nl.