• MeerBusiness

Deelname Ondernemersprijs Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER De Ondernemersprijs van Haarlemmermeer wordt dit jaar op vrijdag 16 december uitgereikt. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens het Ondernemersgala in het Radisson Blu hotel op Schiphol-Rijk. Dit jaar is weer één categorie: bedrijven met drie of meer medewerkers.

De initiatiefnemers van de Ondernemersprijs voor Haarlemmermeer zijn: gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

MEEDOEN? Een vragenlijst is op te vragen via info@meerbusiness.nl aanvraagt. Hierin motiveert u waarom uw bedrijf voor de prijs in aanmerking komt en stuurt de ingevulde vragenlijst voor 11 november 2016 op naar: info@meerbusiness.nl.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit diverse invalshoeken. Zoals: strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wat onderscheidt u van de andere ondernemers?

Alleen ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in Haarlemmermeer kunnen meedoen.

SELECTIEPROCEDURE Er worden door de jury drie Haarlemmermeerse ondernemers of bedrijven geselecteerd. Aan hen wordt gevraagd om in anderhalf uur tijd zichzelf te presenteren aan de juryleden. In hun eigen bedrijf en de vorm van presentatie is geheel vrij. Waarbij de eerder genoemde invalshoeken onderdeel van de presentatie moeten zijn.