• anicura.nl

Dierenkliniek AniCura verbouwd

HOOFDDORP Dierenkliniek AniCura Hoofddorp wil de beste zorg geven aan huisdieren en daarom wordt de locatie Hoofdvaart (voorheen Dierenkliniek Hoofdvaart) helemaal verbouwd. Met een compleet nieuwe praktijkinrichting en behandelmogelijkheden kan uw dier hier liefdevol en vooral deskundig worden behandeld.

'Het is niet alleen fijn om in een compleet nieuwe kliniek te werken, maar het is ook heel erg fijn om te weten dat wij alle huisdieren nu nóg betere zorg kunnen geven' legt dierenarts en praktijkmanager Richard van Dortmont uit. 'Ons hele team heeft het afgelopen jaar veel nascholingen gevolgd, wat in combinatie met de nieuwe apparatuur, zal resulteren in betere, snellere en veiligere diergeneeskunde'.

CAT FRIENDLY AniCura Hoofdorp is recent gecertificeerd als 'Cat Friendly clinic'. Er wordt in de praktijk alles aan gedaan om de stress van katten, maar natuurlijk ook alle andere diersoorten, zo laag mogelijk te houden. De wachtkamer wordt door vrijwel alle dieren als stressvol ervaren. Om die reden heeft de kliniek er voor gekozen om ruime, lichte en gescheiden wachtkamers voor honden en katten in te richten.

Daarnaast zijn de behandelmogelijkheden uitgebreid met een moderne en veilige operatiekamer, echo -en röntgenapparaat en de meest uitgebreide en geavanceerde apparatuur om huisdieren nog beter en sneller te kunnen helpen als ze ziek zijn. Met gespecialiseerde dierenartsen en een speciaal ingerichte ruimte voor gebitsbehandelingen is AniCura Hoofddorp dé tandartspraktijk voor huisdieren in de Haarlemmermeer.

OPENING AniCura Hoofddorp opent begin juli haar deuren. Iedereen is tijdens de opening en tevens open dag welkom op Hoofdweg 665 in Hoofddorp, om de nieuwe kliniek te bezichtigen en direct een kijkje achter de schermen te nemen! Voor de kleintjes is er een speurtocht door de praktijk, er is een dierenfotograaf aanwezig en uiteraard zijn er de nodige versnaperingen. Een exacte datum voor de opening volgt nog.