• ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore
  • ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore
  • ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore

Dirk van den Broek in Floriande geopend

HOOFDDORP Aan het Aalburgplein is vanmorgen om 9 uur een nieuwe Dirk van den Broek geopend. Samen met winkels op het Burgemeester van Stamplein en in winkelcentrum Toolenburg, is dit de derde Dirk vestiging in Hoofddorp. De winkel aan het Aalburgplein wordt ingericht volgens de laatste uitgangspunten van Dirk. Klanten kunnen zelf hun brood snijden en met de zelfscan hun boodschappen scannen.

De feestelijke opening van de nieuwe Dirk in Hoofddorp vond plaats onder grote belangstelling. Supermarktmanager Erwin Kracht: "Aan de reacties van de klanten te horen zijn ze erg blij dat er nu ook een Dirk op deze locatie aan het Aalburgplein zit. De winkel ziet er prachtig uit. Er is veel aandacht voor verse producten, er is vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij en dagvers gebak."

EEN MINUUT GRATIS WINKELEN De hele week tot en met zaterdag 19 november kunnen klanten profiteren van spectaculaire openingsacties. Zo ontvangen klanten bij inlevering van een oude tas van iedere willekeurige supermarkt en de bon uit de openingsfolder, een Dirk tas met gratis kruidnootjes. Ook zijn er elke dag gratis producten voor de eerste 250 klanten. Bovendien krijgen alle klanten tot en met zaterdag 3 december bij elke 15 euro aan boodschappen een kraskaart. Daarmee maken ze kans op een minuut gratis winkelen, of één van de waardebonnen ter waarde van 25 of 50 euro.

ELKE DAG OPEN Boodschappen doen bij deze Dirk kan zeven dagen in de week. Volop parkeren kan voor de deur en is gratis.