Doelen Coach Service tekent Convenant IL&T

HAARLEMMERMEER Doelen Coach Service heeft afgelopen week het Convenant IL&T mogen ondertekenen met de WND Inspecteur-Generaal van Inspectie, Leefomgeving en Transport (ILT) dhr. Mr. F.J. van Diepenbeek. Hiermee streven beide partijen ernaar om op basis van wederzijds vertrouwen afspraken te maken om de naleving van wet- en regelgeving te optimaliseren, de toezichtlast te verminderen en de dienstverlening te vergroten.

Het familiebedrijf, onder leiding van Angela van Wijk, is er trots op dat Doelen dit convenant na vijf jaar opnieuw heeft verdiend. Wij voeren met regelmaat interne controles uit op de Arbeidstijdenwet, het Arbeidstijdenbesluit vervoer, de Wet- en de Amvb Besluit personenvervoer 2000 en de Arbowet.

Onder de rook van Schiphol worden er op jaarbasis vele kilometers weggereden door zowel 22 touringcars als 20 auto's in diverse groottes en klassen (Mercedes E- en S-klasse, Viano, Vito). Wij vervoeren de toerist die aankomt op Schiphol, maar ook de zakelijke klant die bedrijven of een bedrijfsfeest bezoekt, de sportclub en vereniging en een ieder die op een gemakkelijke wijze op zijn of haar bestemming wil komen. Daarnaast organiseren we dagtochten om mensen uit de omtrek de mooie plekjes in Nederland te laten bezoeken.