Donatie Meerwinkel voor 'Lisserbroek Samen Meer'

HAARLEMMERMEER Meerwinkel - hét kringloopwarenhuis van Haarlemmermeer - heeft een tegoedbon van 1.000,- euro overhandigd aan 'Lisserbroek Samen Meer'. Deze stichting wil een veilige drempelloze ontmoetingsplaats voor alle inwoners creëren in het dorp, zodat mensen met elkaar in contact kunnen komen voor gezelligheid en het opdoen van sociale contacten. Deze ontmoetingsplaats krijgt de vorm van een huiskamer. Met de tegoedbon kunnen de vrijwilligers van 'Lisserbroek Samen Meer' meubels en andere aankleding voor deze huiskamer uitzoeken bij Meerwinkel.

Bij Meerwinkel staan mensen centraal. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor de ontwikkeling van haar medewerkers en het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien biedt Meerwinkel werkplekken om werkervaring op te doen en zo door te groeien naar een baan. Met ruim 29 participatiemedewerkers en 40 vrijwilligers zet Meerwinkel zich ook in voor regionale goede doelen en activiteiten. De goede doelen wisselen en worden op voorstel van de vrijwilligers van Meerwinkel bepaald.

Het assortiment van Meerwinkel is zo breed dat je kunt spreken van een kringloopwarenhuis: kleding, servies, boeken, meubels, antiek, elektronica en multimedia. Dagelijks worden nieuwe spullen gebracht en wisselt het aanbod. In de winkel en het magazijn werken enthousiaste medewerkers en vrijwilligers bij wie het belang van het recyclen van goede producten voorop staat. Meerwinkel is een initiatief van Meerlanden.

Meerwinkel is gevestigd aan de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. Op maandag is het kringloopwarenhuis geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor overige informatie en vragen kunt u contact opnemen met Meerwinkel via (023) 554 6920 of info@meerwinkel.nl. Nadere informatie vindt men ook www.meerwinkel.nl.