• Pieterbas en Maddy van Easyslim.nu.

    pr

Easyslim.nu Nieuw-Vennep bestaat 3 jaar

Afslankstudio's bewijzen dat het aders kan

NIEUW-VENNEP Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

Pieterbas en Maddy van Easyslim.nu Nieuw-Vennep vieren in oktober het 3 jarige bestaan van hun goed bezochte studio. We zijn destijds gestart met 1 behandelkamer en inmiddels zijn er 3 behandelkamers operationeel.

HUISELIJKE SFEER De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Nieuw-Vennep ligt aan de Lireweg 74, is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING Pieterbas en Maddy zijn franchisenemers van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemers leiden ze de studio in Nieuw-Vennep van deze afslankformule. Ze zijn, met de 2 medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

KOOKBOEK Omdat het snelle resultaat met het apparaat veel mensen stimuleert tot een gezonder eetpatroon was er de vraag naar koolhydraatarme recepten. Easyslim heeft een kookboek gemaakt met heerlijke koolhydraatarme recepten dat vanaf november verkrijgbaar is in de studio. De recepten zijn zo samengesteld dat je de koolhydraten (rijst, brood, pasta etc.) op het laatst kunt toevoegen zodat je gezin "normaal" kan eten.

Zoals bij Easyslim.nu past: Simpel, Snel, Slank! Makkelijk en lekker bovendien.

CONTACTGEGEVENS "Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu in verband met het 3 jarige bestaan van 89 euro, voor 49 euro, naar 06 – 53 100 103, of mail naar nieuwvennep@easyslim.nu

Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in onze studio.