Eerste versie 'Lef' award

NIEUW-VENNEP Bij Aanpassingsbedrijf Bierman op Businesspark heeft afgelopen donderdag The Guts Award plaatsgevonden. De award uitreiking trok ruim 125 ondernemers en stond in het teken van de pijlers toekomst, innovatie en succes. Naast de uitreiking van een publieks- en juryprijs kwamen meerdere gastsprekers aan het woord, waaronder Raymond Vrijenhoek van Otravo en Mark Voermans van IreckonU.

Tijdens de award uitreiking ontving ATN beveiliging uit handen van Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid de publieksprijs. Het publiek bracht haar stem uit naar aanleiding van een korte pitch door alle drie de finalisten. Karin Moerkerk, juryvoorzitster van de vakjury overhandigde later op de avond eveneens de juryprijs aan ATN beveiliging. Volgens de vakjury heeft ATN beveiliging zich de afgelopen periode herhaaldelijk doen gelden door continu te denken vanuit haar klanten.

De award, die dit jaar voor het eerst plaatsvond, is tot stand gekomen vanuit een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Haarlemmermeer en de Vereniging van Eigenaren van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Thomas Hendriksen, voorzitten VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: "Innovatie is de ontwikkeling en succesvolle invoering van nieuwe of verbeterde producten en diensten. Je moet lef hebben om een richting te kiezen en ons businesspark moet zich steeds vernieuwen om de beste te blijven. Dit vraagt om innovatief denken. De polder is een van de economische koplopers in Nederland, maar dit kan je niet blijven als je niet constant innoveert. Om dergelijke thema's en verschillende visies hierop gemeengoed te maken en ondernemers te inspireren hebben wij The Guts Award in het leven geroepen. Dit jaar hebben we alles gedaan met eigen middelen en voor komend jaar zullen we opzoek gaan naar een aantal partners."

De award uitreiking is zo'n groot succes dat er plannen zijn om deze volgend jaar een vervolg te geven. Hendriksen: "The Guts Award draait om innovatie, toekomst en succes. Deze onderwerpen zijn tijdloos en hebben geen houdbaarheidsdatum. Het evenement was een groot succes en smaakt naar meer. Het zou zonde zijn om hier in de toekomst geen vervolg aan te geven."