• Eigen foto

Fashion Event Hoofddorp Winkelstad op zoek naar modellen

HOOFDDORP Het centrum van Hoofddorp staat de maand maart in het teken van fashion. Hoofddorp Winkelstad wordt deze maand omgedoopt in Hoofddorp Fashionstad. Elk weekend vinden er events plaats, met als aftrap op zondag 3 maart de Fashion Event Castingdag en als hoogtepunt: de 3e editie van het Fashion Event op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Er is veel te beleven: van professionele modeshows tot optredens en make-overs.

GEZOCHT Altijd al mee willen lopen op de catwalk tijdens een officiële modeshow? Dan is dit je kans! Opgeven voor Fashion Event Castingdag op zondag 3 maart kan nu al, ga naar www.hoofddorpwinkelstad.nl/fashionevent.

Jong/oud (vanaf 14 jaar), alle confectiematen, mannen/vrouwen, iedereen kan ons catwalkmodel worden. Meedoen met het hele gezin? Grootouders met kleinkinderen? 65+? Het kan allemaal.

Tijdens de casting op zondag 3 maart kiest een jury modellen die mogen meelopen op de catwalk tijdens het Fashion Event op 30 en 31 maart. Om zich optimaal voor te bereiden ontvangen de door de jury gekozen modellen op de Castingdag aansluitend een workshop van twee echte catwalk professionals.

WINNAAR Tijdens het Fashion Event lopen de modellen in kleding van verschillende modewinkels uit Hoofddorp. Het winnende model gaat naar huis met een professionele fotoshoot.