Favoriete drankjes 25% goedkoper dan in de supermarkt

HOOFDDORP De webshop Goedkoopdrankslijterij.nl biedt nu de mogelijkheid om alle frisdrank, bier, wijn en sterke drank gemiddeld 30% goedkoper te bestellen dan in de supermarkt en andere slijterijen. Zonder hoge verzendkosten, want men kan de bestelling gewoon zelf ophalen bij een uniek 'Pick-up point' in de buurt.

"Onze klanten kunnen op Goedkoopdrankslijterij.nl een keus maken uit meer dan 12.000 producten", laat Mike Moore van de online drankhandel weten. Werkelijk alle soorten en merken alcoholische dranken, een rijk assortiment bieren, maar ook non-alcoholische dranken zoals fris, energydrankjes, limonades, bruisend en plat water en op melk gebaseerde dranken als chocomel. "Het enige verschil is dat het gemiddeld 30% goedkoper is dan men gewend is. Als men meer van een bepaald product koopt wordt het bedrag nog lager. Let op: Alcoholhoudende dranken zijn uiteraard alleen te bestellen als je 18 jaar of ouder bent!"

EENVOUDIG EN SNEL Geef op de website Goedkoopdrankslijterij.nl aan wat men wil bestellen en klik vervolgens rechtsboven op winkelwagen. "Ga dan naar afrekenen en registreer je als nieuwe klant door onder andere je naam en het afleveradres op te geven. Vervolgens kun je afrekenen en kies je bij welk Pick-up point bij jou in de buurt je de bestelling wilt ophalen."

Pick-up points zijn bestaande winkels, waar de gekochte dranken een dag later opgehaald kunnen worden. Inmiddels zijn er al zo'n tiental Pick-up points in de omgeving Haarlemmermeer en dat aantal breidt zich per week snel uit, zodat er binnenkort een landelijke dekking zal zijn.

BEZORGEN "Wil je de bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem, ook dat is natuurlijk mogelijk. Bezorging via Post.nl kost € 5,95, bestellingen boven € 84 worden gratis thuis bezorgd."

EXTRA KORTING VERENIGINGEN EN BEDRIJFEN Los van lage prijzen en gunstige verzending kent Goedkoopdrankslijterij.nl ook een uitgebreid actieprogramma voor de leden van een vereniging en personeelsleden van een bedrijf. Via een eigen code, die zij na aanmelding ontvangen, krijgen zij de producten net zo goedkoop als iedereen geleverd. De vereniging of het bedrijf krijgt dan echter een extra procent bonus korting in hun account.

PICK-UP POINTS "Benieuwd waar je een bestelling als inwoner van Haarlemmermeer bij jou in de buurt kunt ophalen? Je kunt in Hoofddorp kiezen uit de volgende Pick-up points: Pax Shop (bij Tango Tankstation) Paxlaan 10, 2131PZ Hoofddorp en Goedkoopdrankslijterij Daalmeerstraat 17, 2131HD Hoofddorp."

Meer informatie is te vinden op Goedkoopdrankslijterij.nl.

Grotere bestellingen plaatsen? Ga dan naar goedkoopdrank.nl voor levering van grote aantallen boven de 250 euro en bierfusten voor feesten, bedrijven en horeca.