• Bedrijfsleider Ronny Grimbergen in de nieuwe studio voor het Franse paradepaardje Treca Paris.

    Trudy Witteman

Feest bij Goodnight Slaapkamers: hoge kortingen vanwege twee nieuwe studio's

CRUQUIUS De complete vernieuwing van twee studio's is een feit. Een feestje waard, vinden ze bij Goodnight Slaapkamers. En daarom is in het grootste slaapkamercentrum van ons land, gevestigd op woonboulevard Cruquius Plaza, heel veel zomervoordeel te halen.

Een groot aantal bekende merken viert het feest mee en heeft voor uitgeslapen mensen tal van aanbiedingen: hoge kortingen op complete boxsprings (Serta), 50 procent korting op tweede artikel (Tempur), voordeel op matrassen (Auping). Het is zomaar een greep uit de vele aanbiedingen.

"Wij zijn de beste en dat willen we graag blijven. Daarom blijven we vernieuwen. Om steeds weer voorop te lopen. Stilstand is achteruitgang leerde ik vroeger al. Anders gezegd: als je je niet blijft ontwikkelen haalt op den duur de concurrentie je in", doceert Ronny Grimbergen, bedrijfsleider van Goodnight Slaapkamers.

TRECA PARIS In het 5000 vierkante meter grote pand is zowel voor het merk Kuperus als voor Treca Paris een nieuwe studio gerealiseerd. Hierdoor kon de collectie van Kuperus worden uitgebreid terwijl voor Treca Paris een compleet nieuwe collectie kon worden tentoongesteld. Treca Paris is voor Goodnight Slaapkamers een nieuw merk. Het is niet zomaar dat het gerenommeerde Treca Paris dat al sinds 1935 bestaat, in de collectie van bijna twintig merken is opgenomen. "Het is een haute couture-merk uit Frankrijk", weet Grimbergen. "Treca Paris gebruikt de mooiste materialen die op slaapgebied te vinden zijn. Deze staan borg voor de meest optimale vocht- en temperatuurregulatie. De stijl is heel bijzonder en ontwikkeld door Franse couturiers. Er gaat echt een slaapwereld voor je open. Kom naar de winkel voor uitleg en om het verschil te voelen, kan ik alleen maar aanraden."

KUPERUS] Kuperus is een Nederlands merk. De fabriek staat in Almelo. Niet zomaar een merk. Kuperus bestaat al sinds 1905 en heeft het predicaat 'Hofleverancier' verworven. Hetgeen niet wil zeggen dat de koning en de koningin zich in een bed van Kuperus te ruste leggen. Koninklijk wil wel zeggen dat je je al minimaal honderd jaar onderscheidt vanwege een constante kwaliteit. Bij Kuperus wordt alles met de hand gemaakt en ook nog eens op maat. "Er zijn niet veel bedrijven meer die dit doen", legt Ronny Grimbergen uit. "Het is heel mooi dat dit in Nederland nog wel gebeurt en daarmee valt onder de Nederlandse kwaliteitseisen. Die zijn vele malen hoger dan de eisen die in bijvoorbeeld China gehanteerd worden. Trouwens, wij verkopen geen bedden van buiten Europa. Wij gaan voor kwaliteit. In een mensenleven lig je gemiddeld 25 jaar in bed. En dus is een goede nachtrust erg belangrijk om elke dag weer fris en energiek aan de dag te kunnen beginnen."

SHOWMODELLEN Goodnight Slaapkamers, waar het altijd goedemorgen is, beschikt regelmatig over partijen showmodellen. Modellen die niet meer leverbaar zijn vanwege de uitvoering, de maat, de techniek of de kleur. Maar ook omdat de grootste slaapkamer van Nederland de showroom graag up-to-date houdt waardoor bestaande modellen plaats moeten maken voor nieuwe collecties. Alle showmodellen zijn vrijwel direct leverbaar.

Goodnight Slaapkamers is gevestigd op het adres Spaarneweg 18 op woonboulevard Cruquius Plaza en is 7 dagen per week open. Parkeren kan voor de deur en is helemaal gratis.

T: (023) 529 3984

I: goodnight.nl.

Frans Witteman