• Eigen foto

Feestelijke hondendag Willemse Dierenvoeders

VIJFHUIZEN Willemse Dierenvoeders houdt op zaterdag 19 mei een gezellig hondenfeest. Tijdens deze hondendag zijn er allerlei leuke activiteiten tussen 11.00 en 15.00 uur te beleven in en om de winkel.

Zo kan men door een professionele fotograaf een foto laten maken van de hond. Of laat uw hond een gratis oorcontrole doen door de Pets Health dierenkliniek. Ook zijn er overheerlijke hapjes bij het hondenbuffet. Maak tijdens de hondendag kennis met hondengedragscentrum Anniek Winters, met informatie over dag-en nachtopvang, therapie, trainingen en workshops. Van Snobbs ontvangt men het beste relaxadvies over hondenmanden. Leer meer over hondenmassage van Totalfit dierfysiotherapie en alles over vachtverzorging bij de demonstratie van Furminator.

Zeker in de zomermaanden is het belangrijk om je hond goed te beschermen tegen vlooien en teken. Kom daarom langs in de winkel op zaterdag 19 mei en profiteer van een gratis behandeling met Frontline tussen 11.00 en 15.00 uur.

Willemse Dierenvoeders is een grootschalige dierenwinkel, met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek en bovendien een Dogwash waarin men gemakkelijk een hond kan wassen en drogen.

De winkel is gevestigd aan de Vijfhuizerdijk 72 in Vijfhuizen. Kijk voor meer informatie op www.willemsedierenvoeders.nl.