• ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore

Finzie voor alle geldzaken

HOOFDDORP De financieel coaches van Finzie Hoofddorp verzorgen alle geldzaken rond hypotheken en verzekeringen. Van maatwerkadvies tot maandelijkse monitoring van de financiële stand van zaken.

Dennis Kiemeney van Finzie Hoofddorp: "Finzie geeft onafhankelijk hypotheekadvies en is constant op zoek naar de beste deal. Wij vergelijken alle aanbieders op de markt zodat onze klant er zeker van is dat hij of zij de best passende hypotheek heeft. Finzie bespreekt alle risico's en de manieren om daar mee om te gaan. Wij creëren inzicht en overzicht met betrekking tot de financiële huishouding zodat de klant uiteindelijk een gedegen keuze kan maken."

Slimme app

Finzie is voor de starter, de doorstromer, particulier en ondernemer. Voor iedere leeftijd en elk budget. Iedereen die een onbezorgd hypotheektraject wil, is er aan het juiste adres. Het doel van Finzie is om te helpen besparen op het gebied van hypotheekadvies, verzekeringen en spaargeld. Dennis Kiemeney: "Wij scannen continu jouw financiële situatie. Welke wijzigingen hebben zich voorgedaan qua rentes, dekkingen, voorwaarden en tarieven? Welke fiscale veranderingen zijn van invloed op jouw geldzaken? Door dat in kaart te brengen wordt zichtbaar of de actuele situatie nog steeds de meest optimale en meest verantwoorde is. In de slimme Finzie app ziet de klant dat direct. Ook geven we aan wat er zou moeten veranderen om weer de meest gunstige situatie te behalen."

 

Financiële ontzorging

De financieel coaches van Finzie houden dus altijd vinger aan de pols. En omdat Finzie geen dure kantoorpanden heeft, zijn de kosten laag. Dat is te merken. Een hypotheektraject kost bij Finzie honderden euro's minder. Dennis Kiemeny: "Finzie levert de klant inderdaad aantrekkelijke besparingen op. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat je als Finzie klant zeker weet dat je geldzaken op orde zijn. Je loopt nooit meer achter de feiten aan. Je speelt actief in op ontwikkelingen en mogelijkheden." De abonnementen van Finzie bieden de klant volledige financiële ontzorging.

Dichtbij

De financieel coaches van Finzie zijn altijd dichtbij. Ze hebben een spreekruimte bij jou in de buurt, maar maken net zo lief een afspraak op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis.

Iedereen die een ontspannen hypotheektraject wil tegen een scherpe prijs kan contact opnemen met Finzie Hoofddorp.

Parklaan 6, tel: 06 5465 3938, e-mail: hoofddorp@finzie.nl, zie tevens www.finzie.nl