• pr

'Geen SBS6-toestanden' bij Uitvaartzorg De Meer uit Hoofddorp

HOOFDDORP Uitvaartzorg De Meer staat goed op de kaart. Dit in tegenstelling tot andere uitvaartondernemers, zo blijkt uit een door SBS6 uitgezonden reportage 'Alberto duikt onder in de uitvaartbranche'. Daaruit blijkt dat er veel mis is in deze branche.

Jacco van der Laarse, die samen met Jaap van der Maarl Uitvaartzorg De Meer uit Hoofddorp leidt: "We hebben enige tijd geleden op eigen verzoek een audit gehad van de onafhankelijke Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. We hebben een positieve voordracht gehad en eerdaags het keurmerk mogen gaan voeren."

“Wij zijn extra blij met deze onafhankelijke beoordeling vanwege de ophef binnen de uitvaartsector naar aanleiding van de uitzending op SBS6. Het keurmerk bevestigt de weg die wij 3,5 jaar geleden zijn ingeslagen en staat voor zes zekerheden bij het verzorgen van een uitvaart: Heldere afspraken over de uitvoering; Transparante kostenbegroting; Goede organisatie van de uitvaart; Bekwaam personeel; Doelmatige klachtenafhandeling; Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.

Verder Jacco & Jaap straks ook de letters ‘RU’ (Register Uitvaartverzorger) voor hun naam gaan voeren. “Zo’n titel staat best leuk, maar we blijven gewoon ‘de jongens van De Meer’ die met steun & vertrouwen nabestaanden gaan helpen na het overlijden van hun dierbare”, aldus Jaap.