• Hypotheekadviseur Cor Ebbeling van het Hoofddorpse adviesbureau Geld uit de Stenen.

    Geld uit de Stenen

Geld uit de Stenen: Geld uit overwaarde van huis halen

HOOFDDORP Heeft u de eigen woning afbetaald, of nog slechts een lage hypotheek, en wilt u meer te besteden hebben? Dan heeft Geld uit de Stenen wellicht de oplossing voor u. Door de overwaarde in uw woning heeft u wel voldoende vermogen, alleen zit dat nog vast in de stenen. Een deel van dat geld kunt u uit de stenen halen en naar eigen inzicht besteden. Het kan in één keer opgenomen worden, maar ook in termijnen of op afroep.

Hypotheekadviseur Cor Ebbeling van het Hoofddorpse adviesbureau Geld uit de Stenen: "Het is een ideale mogelijkheid voor mensen van 60 jaar of ouder zonder hypotheek of met een lage hypotheek en die hun pensioeninkomen willen aanvullen. Of voor mensen die een grote reis willen maken, camper of plezierjacht willen kopen. Ik heb ook klanten die hun kinderen of kleinkinderen geld willen schenken of willen helpen met het kopen van een huis of lagere hypotheeklasten. Er zijn legio redenen om geld uit de stenen van je huis te willen halen."

MAATWERK Geld uit de Stenen biedt twaalf verschillende oplossingen. Welke voor uw specifieke situatie het meest geschikt is, hangt af van onder meer uw leeftijd, woningwaarde en eventueel nog openstaande hypotheek. Cor: "Ik bied maatwerkadvies. Aan de hand van een stappenplan doorlopen we alle opties en mogelijkheden. Samen werken we zo toe naar het voor de klant meest geschikte financiële product. We staan ook stil bij bijvoorbeeld de effecten van een mogelijke toekomstige verhuizing naar een andere koop- of huurwoning. Of bij de vraag wat de gevolgen zijn voor de langstlevende partner, kinderen of andere erfgenamen in geval van overlijden."

OPEET- OF VERZILVERHYPOTHEEK Er is keuze uit risicovrije producten, hypotheken zonder maandlasten, grondverkoop en nog veel meer. Cor: "Uit alle varianten is de opeet- of verzilverhypotheek de meest toegepaste. Die is mogelijk als de klant in de huidige woning wil blijven wonen, maar ook als er op korte of lange termijn wordt verhuisd. Het is een product waarbij instappen bij 70, 85 of 93 jaar ook heel goed mogelijk is!" De opeet- of verzilverhypotheken worden aangeboden door een beperkt aantal Nederlandse banken. Geld uit de Stenen maakt voor u een vergelijking van de mogelijkheden, de voor- en nadelen van deze banken en de beschikbare alternatieven.

CONTACT Neem contact op met Cor Ebbeling voor een gratis gesprek. Geld uit de Stenen, Roosje Vosplantsoen 28, Hoofddorp, tel: 06 5423 5620, www.gelduitdestenen.nl.