• arjen

Geldkiosk Nieuw-Vennep in gebruik

NIEUW-VENNEP De geldkiosk aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep is deze week in gebruik genomen. Eén van de eerste geldopnames werd gedaan door Marcel de Jong van Hotel De Rustende Jager. Onder toeziend oog van Stef Moison, manager verkoop en service bij Rabobank Regio Schiphol, kon Marcel de Jong afgelopen maandag weer pinnen op de vertrouwde plek van de Rabobank aan de Hoofdweg.

De klant is enthousiast over de komst van de geldkiosk en ziet er inmiddels al veel andere inwoners gebruik van maken. Ook de zakelijke klanten kunnen hier gebruik maken van de sealbagautomaat. Met deze Geldkiosk op de vertrouwde plaats in Nieuw-Vennep biedt Rabobank Regio Schiphol een vervanging van de automaten, die gevestigd waren in het inmiddels gesloten kantoor aan de Hoofdweg. Tevens is de brievenbusfunctie hier weer te vinden.

Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en donderdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur houdt de Rabobank tevens een zitting bij Pier K aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Speciaal voor klanten die minder bekend zijn met online bankieren en hulp nodig hebben, zijn hier op genoemde dagdelen de medewerkers van de bank aanwezig.