• pr

Genomineerden ZP-Ondernemersprijzen Haarlemmermeer 2019 bekend

HAARLEMMERMEER De jury van de ZP-Ondernemersprijzen is eruit. Na lang wikken en wegen en in goed overleg zijn de volgende ondernemers (v/m) door de 3-koppige jury genomineerd:
Voor de titel 'Haarlemmermeer's ZP-er van het Jaar 2019' zijn dat: Rob Koning (Belasting en administratiekantoor), Mariëtte Suiker-Dietz (Mariette Dietz Coaching) en Henk van der Wall (Henk van der Wall Vormgeving)


En voor de ZP-NET Haarlemmermeer Bizz Award 2019 zijn dat: Jeroen van Hell (Direct Verzenden), Bart Middeldorp (Bartware) en Mike Teeuwen (De Keukenadviseur).


Op 20 september zal bij HIKVision tijdens een netwerkevement de uitreiking van beide prijzen plaatsvinden. De ZP-NET Bizz Award zal uitgereikt worden door juryvoorzitter Ap Reinders, wethouder economie & ondernemerschap).
De nieuwe burgemeester mevrouw Schuurmans-Wijdeveen, zal de prijs behorende bij de titel ‘Haarlemmermeer’s ZP-er van het Jaar 2019’ uitreiken. Alle Haarlemmermeerse ondernemers zijn hierbij van harte welkom. Na de uitreiking volgt een netwerkborrel waarbij naast de jury ook bijna alle sponsoren/partners aanwezig zullen zijn. Inloop v.a. 16.30 uur. 17.00u Onze gastheer presenteerd zich. 18.00 uur prijsuitreiking met aansluitend de netwerkborrel. Toegang is kosteloos.