• Winkelstad Hoofddorp
  • Winkelstad Hoofddorp
  • Winkelstad Hoofddorp

Geslaagd Fashion Event & More in Hoofddorp Winkelstad

HOOFDDORP Hoofddorp Winkelstad stond afgelopen weekend in het teken van Fashion & More, tijdens het gelijknamige event. Op zowel zaterdag als zondag konden bezoekers genieten van onder andere modeshows, fashionparades, style & beautyadvies, het winnen van mooie prijzen en het maken van sieraden van oude rubberen fietsbanden, of prachtige hoeden van tetra pakken.

CATWALK Op de catwalk in het overdekte gedeelte van het centrum was de hele weekend bijna non-stop wat te beleven. Er werden meerdere modeshows gegeven met kleding, accessoires, kapsels en andere producten van circa 20 winkels, voor alle leeftijdsgroepen. Daarnaast waren er sprankelende dansoptredens te zien, en vond er een kindermodel for 1 day verkiezing plaats. De drie winnaars mochten meelopen met de 'grote mensen' modeshow! Ook liep er een kleurrijke fashionparade door het hele centrum; een mobiele modeshow met kleurrijke ballonnen op swingende muziek.

MOOIE PRIJZEN De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad stelden voor dit evenement mooie prijzen ter beschikking. Zo werden bij de Shop & Winkluis in het centrum heel wat goedgevulde goodiebags gewonnen. Iedereen die op 1 of 2 april wat kocht bij een deelnemende winkel voor minimaal 10 euro maakte kans op één van de 50 goodiebags. Bij de Shop & Win kluis in het centrum kon de kassabon worden getoond in ruil voor een sleutel. De bezoekers die een passende sleutel pakten gingen naar huis met een goodiebag! Ook stond er in het centrum een grote backdropwand waar bezoekers mee konden doen met een Facebookwinactie. Er zijn leuke foto's geüpload op de Facebookpagina van Hoofddorp Winkelstad. Uiterlijk 5 april wordt bekendgemaakt wie welke prijs heeft gewonnen.