• Vestiging Heemstede

    Eigen foto
  • Vestiging Hoofddorp

    Eigen foto
  • Vestiging Nieuw-Vennep

    Eigen foto

'Hairforce1 formule slaat aan'

REGIO Kerstboom, kerstkleding… daarbij hoort een kerstcoupe. Want als je haar goed zit, is bij een feestelijke outfit alles gewonnen. Emilie, Anoesjka en het complete team van Hairforce1 staan klaar om te zorgen voor een coupe die past bij je uitstraling. Niet alleen in december, maar het hele jaar!

"We bestaan bijna 10 jaar", zegt Emilie. "Onze eerste hairstudio hebben we geopend in Hoofddorp, 6 jaar geleden volgde Nieuw-Vennep. En sinds anderhalf jaar zitten we aan de Raadhuisstraat in Heemstede. We hebben nu dus een drieling. Mooi toch, als je bedenkt dat we zijn begonnen met twee stoeltjes in een garage. Wat de Hairforce1 formule inhoudt? We willen dat alle klanten bij ons de deur uitgaan met die mooie coupe die zij in gedachten hadden. Een coupe waarvan iedereen zegt: dat past helemaal bij jou. Zoiets geeft je een zelfverzekerd gevoel en dat straal je uit. Mooie uitdaging voor ons, toch?"

Het hele team begint bij elke klant met een diagnose-moment. "Praten over hoe je eruit wilt zien lukt alleen als je je op je gemak voelt. Vandaar dat onze salons zo zijn ingericht, dat onze klanten zich thuis voelen. In Heemstede hebben we zelfs een speciale diagnose-hoek. Ook voor het wassen van het haar hebben we daar een afgesloten ruimte en er is een colorbar voor het kleuren."

Hairforce1 is gespecialiseerd in kleuren en highlighten van het haar, ze gebruiken de nieuwste technieken. "Om de tijd van het inwerken te doden ligt er een leuke collectie magazines klaar. En je kunt die tijd ook gebruiken om rustig je nagels te lakken. We hebben een scala aan kleuren, de flesjes staan klaar. En wil je je wenkbrauwen laten (re)stylen? Aan onze brow-bar brengen we je wenkbrauwen perfect in shape. Dat is de Hairforce 1 formule: topservice, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs."

Hairforce1 is een erkend leerbedrijf. "Gemotiveerde stagiaires zijn van harte welkom. En ben je een gedreven kapster op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren."

Klanten kunnen op alle drie de locaties voor de deur parkeren. "In Hoofddorp zitten we in de Graftermeerstraat, in Nieuw-Vennep in de Kopstraat in het pand van Sportcentrum Nieuw-Vennep. Beide locaties liggen buiten het centrum en zijn heel makkelijk te bereiken. Ook in Heemstede is parkeren geen probleem. We werken met comfortabele openingstijden. Maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 21.00 uur, de andere dagen sluiten we om 18.00 uur. Wie de hele dag moet werken, kan dus ook 's avonds prima terecht. We werken op afspraak en die kan gemakkelijk online gemaakt worden."

DECEMBERACTIE Wie op zoek is naar een cadeautje moet in de decembermaand zeker even bij Hairforce1 rondkijken. "Je kunt nu je eigen gift box samenstellen met producten van Matrix. Deze weken geldt: 2 + 1 gratis of het 2e product voor de helft van de prijs. Wil je eens iets anders dan anders geven, dan is dit een aanrader als je iemand origineel wil verrassen."

Info Hairforce1: www.hair-force1.nl of mail info@hair-force1.nl.