Hoofddorp Winkelstad beleefde een romantisch weekend

HOOFDDORP Hoofddorp Winkelstad stond afgelopen weekend in het teken van liefde. Het was immers zondag Valentijnsdag.

Willekeurige bezoekers van Hoofddorp Winkelstad werden onder muzikale begeleiding uitgenodigd in de Valentijnsmobiel. Hier werden de gelukkigen getrakteerd op een heerlijke hartjesvormige brownie door Zoet & Zalig, en op een coupe d'amour door de Jopenkerk. En uiteraard ontbraken de hartjessnoepjes van Jamin niet. Boekhandel Stevens zorgde voor prachtige liefdesboeken waar uit werd voorgelezen. En er ontstonden mooie gesprekken over de liefde: een van de gelukkige bezoekers gaf aan: "Heerlijk om zo op de zaterdagmiddag tijdens het winkelen even te filosoferen over de liefde".

Heel wat bezoekers schreven met pen óf met de typemachine een hartebrief voor hun lief, en plakten deze op de Valentijnsmobiel. De 3 gelukkige winnaars uit de briefjes zijn inmiddels gekozen.

Dat liefde verder gaat dan alleen de liefde voor je partner bleek uit een van de winnende briefjes: Een 61-jarig vrouw met het syndroom van down gaf aan dat haar begeleidster de beste en liefste vrouw in haar leven is: "Een diner met Mieke zou zó ontzettend leuk zijn!".

Ook de winactie op de Facebookpagina van Hoofddorp Winkelstad leverde vandaag een aantal gelukkige winnaars van een After-Valentijnsdiner voor twee op. De diners worden aangeboden door Trattoria Buoni Amici, Première, Bistro de Pimpernel, Woodstone, en Bar Bistro Joseph.