• Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Hoofddorper Ruud wint 150.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

HOOFDDORP De Hoofddorpse Ruud is de gelukkige winnaar van 150.000 euro in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Nadat Ruud 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.

 

Ruud, die pas sinds één maand meespeelt met de Postcode Loterij en nu al het geluk heeft in de finale van Miljoenenjacht te staan, is blij verrast: "Met een deel van het geld ga ik onze kinderen helpen om de hypotheek af te lossen. En de rest van het geld maakt het leven gewoon wat makkelijker."

 

Ruud stond samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 2135) uit Hoofddorp in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.