Inschrijven voor schaatsclinic met Barbara de Loor

HOOFDDORP De KPN Junior Schaatsclub komt op zaterdag januari naar Winterland Hoofddorp. Ambassadrice Barbara de Loor zal de jeugd tot en met 12 jaar de fijne kneepjes van het schaatsen bijbrengen tijdens een heuse schaatsclinic. De hele dag staat in het teken van actie, uitdaging en beleving van de schaatssport. Meld je nu aan via schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub.

De KPN Junior Schaatsclub is opgezet om kinderen te enthousiasmeren voor het schaatsen en ze meer te betrekken bij de schaatssport. Dit kan onder andere door zelf te schaatsen bij de lokale vereniging of het bezoeken van een schaatswedstrijd. Als kinderen zich aanmelden voor de club ontvangen ze een nieuwsbrief met hierin allerlei leuke acties zoals uitnodigingen voor clinics, foto's, prijsvragen en natuurlijk nog veel meer!

Oud topschaatssters Barbara de Loor en Mariska Huisman zijn ambassadeurs van de KPN Junior Schaatsclub.

In 1997 werd Barbara de Loor derde op het EK allround. Haar grootste moment van glorie beleefde ze echter op de WK afstanden 2005 in Inzell, waar ze op de 1000 meter goud won. De Loor nam daarnaast zes maal deel aan het WK Allround. Naast alle EK's en WK's heeft De Loor ook nog eens aan twee Olympische Spelen deelgenomen.

De KNSB is in samenwerking met haar partners - hoofdsponsor KPN- ervan overtuigd dat de KPN Junior Schaatsclub een goede manier is om de Nederlandse jeugd enthousiast te maken voor het schaatsen, ook in winters zonder natuurijs. Ook draagt het project bij aan het bevorderen van beweegactiviteiten ten behoeve van een gezonde leefstijl.