• Wie gaat dit jaar de prijs pakken? Op de foto de winnaars uit 2015 - 2016.

    MeerBusiness

Inschrijvingen Meerbusiness Ondernemersgala 2019 gestart

HOOFDDORP De ondernemers in de Haarlemmermeer staan weer op scherp, want de inschrijving voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer is voor de 13e keer van start gegaan. Tot 27 september 17.00 uur kunnen ondernemers en bedrijven met vijf of meer medewerkers die gevestigd zijn in de Haarlemmermeer aan deze prestigieuze competitie meedoen. In november zullen vier bedrijven te horen krijgen dat zij tot de genomineerden behoren. Op vrijdagavond 13 december zal vervolgens de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt tijdens het MeerBusiness Ondernemersgala 2019, dat plaats zal vinden in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. De winnaar ontvangt zijn prijs uit handen van de nieuwe burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans-Wijdeven.

De initiatiefnemers van de Ondernemersprijs Haarlemmermeer zijn de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, Jan© Accountants & Belastingadviseurs, en ondernemersplatform MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, dat organisator en gastheer is van het event.

Alle deelnemers moeten bij aanmelding een vragenlijst invullen, waarbij zij duidelijk zullen moeten motiveren waarom zij denken voor de prijs in aanmerking te komen. Vervolgens beoordeelt een onafhankelijke jury de inzendingen vanuit verschillende invalshoeken. Daarbij wordt kritisch gekeken naar zaken als: strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Inschrijvingen en de aanvraag van de vragenlijst verlopen via info@meerbusiness.nl.

Regiodirecteur Gerco Tolsma van netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol: "Net als de andere initiatiefnemers ben ik ieder jaar opnieuw blij verrast door de grote animo van de verschillende ondernemingen uit de regio. Het gaat ook nu weer een spannende race worden om de eer, want de drive van de deelnemers om er vandoor te gaan met de felbegeerde Ondernemersprijs Haarlemmermeer is ongekend. Vraag het winnaar Drukkerij Groen van vorig jaar, het is ieder jaar opnieuw een spannende strijd. Eigenlijk zijn er geen verliezers, maar alleen winnaars. De door ons georganiseerde officiële gala-avond verleent deze prijsuitreiking een extra feestelijk tintje."

Rond de 300 gasten zullen het gala-evenement van 17.00 tot 02.00 uur bijwonen in Novotel in Hoofddorp. De avond zal een inspirerende ontmoeting zijn met en tussen ondernemers en organisatoren, onder genot van een 5-gangen culinair diner en divers entertainment. General manager Floris Licht van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: "Ons hotel biedt het MeerBusiness Ondernemersgala de ambiance en grandeur die dit jaarlijkse zakelijke gala-event terecht verdient."