• PR
  • HELLA-MARTENS

Kerstgeluk in Hoofddorp Winkelstad met straattheater en muziek

HOOFDDORP Tijdens de kerstdagen staan het gevoel van knusheid en warmte centraal. Hoofddorp Winkelstad wil dit benadrukken door kerstgeluk te verspreiden op zaterdag 24 en tweede kerstdag, maandag 26 december. Net als de afgelopen twee weekenden strelen muziek en straattheater oog en oor!

Tussen 12 en 16 uur lopen de enthousiaste muzikanten van de 'Brassbells' weer rond in het centrum. De twee trompettisten en twee saxofonisten hebben speciaal muziek samengesteld om de wintermaanden te verwarmen.

Ook tijdens tweede kerstdag kunnen bezoekers van Hoofddorp Winkelstad hun geluk niet op. Zo zijn de 'Hemelse Dames' aanwezig. Overal waar zij komen verspreiden ze het kerstgeluk, met zalige zoetigheden, gelukwensen en humor. Ook het gekke steltenduo Winternar & Harlekijn is te vinden tussen het publiek. Een theatrale mime act; wie houdt wie voor de gek?

Op 2e kerstdag kunnen bezoekers weer creatief aan de slag tijdens de workshop 'Nieuwjaarsvinyl op het Polderplein-binnen. Wat maak je allemaal van een oude langspeelplaat? Mogelijkheden genoeg. Wat dacht je van een slinger, muzikale ansichtkaart, een fruitschaal, of een lampenkap? Kom langs tussen 12.00 en 16.00 uur en laat je creativiteit de vrije loop.