La Place opent nieuw café in de Vier Meren

HOOFDDORP La Place opent donderdag de deuren van een nieuw selfservice café aan de Marktlaan 156 in Hoofddorp. De horecaketen gaat hier dagelijks ontbijt en lunch serveren: van smoothies en sandwiches tot salades en soep.

Tevens beschikt La Place Hoofddorp over een warme keuken voor verse frites en hamburgers. Uiteraard kunnen gasten ook bij het 'café' terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place Café biedt plaats aan ruim 90 gasten en beschikt ook over een royaal terras met 98 zitplaatsen in het overdekte winkelcentrum.

"We kunnen niet wachten om de gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe café is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, langere tafels en stoelen, zodat je gezellig met z'n tweeën of met een hele groep terecht kan. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo zijn er in het café plekken ingericht waar je rustig kunt werken met je laptop", vertelt Marielle Weggeman, manager bij de La Place.