Laat je adviseren bij boutique ILSE

HOOFDDORP Hoofddorp is een bijzonder stijlvolle dameskledingzaak in het midden tot hogere segment rijker. Boutique ILSE aan de Hoofdweg 690 biedt casual en chique items voor de vrouw die volop in het leven staat. De collectie varieert van American Vintage, Closed, Set, Dante 6, Drykorn en Amator tot Malene Birger, Zoe Karssen en Pinko. Merken die aanspreken vanwege de kwaliteitsstoffen en de luxe uitstraling. Kleding van ILSE Hoofddorp valt direct mooi en blijft prachtig. "Less is more", vertelt eigenaresse Ilse Honkoop. "Ik hou van hele mooie basics. Van goede, simplistische items. Verder moet kleding comfortabel zitten en fijn dragen. De collectie is stoer, sophisticated en trendy. Van elk artikel heb ik vaak maar één item in de maat. De kans dat je op een feestje of het schoolplein iemand anders erin tegen komt is nihil."

VOORAANSTAAND Ilse is goed bekend met de modebranche. Voordat ze haar eigen winkel opende, werkte ze meer dan 20 jaar voor vooraanstaande kledingmerken. Als Hoofddorpse ontbrak het haar hier aan een boutique met bovengenoemde mooie merken. Hippe labels met vaak een Scandinavische touch voor de vrouw van nu die weinig tijd of zin heeft om uitgebreid te shoppen. "We zijn vaak druk met de combinatie werk en kinderen. Dan is het heerlijk praktisch om doelgericht naar een winkel te rijden in de wetenschap dat je zult slagen." Precies daarom is ILSE net buiten het centrum gevestigd en op donderdag- en vrijdagavond tot 19.00 uur open. Met twee gratis parkeerplekken voor de deur is de fraaie boutique een aanwinst voor het stukje Hoofdweg waar ook kapsalon Ellen Broere, schoonheidsinstituut Perfect Body en café De Zaak zijn gevestigd.

PERSOONLIJK ILSE is nu drie weken geopend. En de klanten zijn zeer enthousiast! Ze komen uit Hoofddorp en Nieuw-Vennep, maar ook uit onder meer Aalsmeer, Bennebroek, Badhoevedorp, Amstelveen. "Iedere maand bevat de collectie nieuwe items zodat ILSE ook de vaste klanten blijft boeien. Een vrouw heeft altijd meerdere stijlen. De ene dag voel je je lekker in een jeans met comfortabele trui, de andere dag past een elegante pantalon met blouse, of leren rok met zijden top meer bij je stemming. Ik adviseer graag en ben daarin altijd eerlijk en persoonlijk. Ik word heel blij als ik iemand kan verrassen met onverwachte mogelijkheden en als mijn klant blij de winkel verlaat." Zelf kennismaken met ILSE? Iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar.

ILSE, Hoofdweg 690, 2132 BT Hoofddorp, tel: 023 737 0078, website: www.ilsehoofddorp.nl, facebook: www.facebook.com/ilsehoofddorp/ Openingstijden: ma-gesloten, di-wo 10.00-18.00, do-vr 10.00-19.00, zat 10.00-17.00, zon 13.00-17.00 en op afspraak.