• Cornelie Krietemeijer

Maak kennis met de HIFU behandeling bij Iconic Beauty Company

HOOFDDORP Schoonheidssalon Iconic Beauty Company in Hoofddorp biedt een groot aantal gespecialiseerde behandelingen voor huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Wij laten uw huid er weer stralend uitzien en zorgen dat de conditie van de huid goed blijft. Na een bezoek aan onze salon voelt u zich niet alleen mooi, u bent het ook!

 

Ook voor permanente make-up is Iconic Beauty Company hét vertrouwde adres. Bij ons brengen alleen professionals de cosmetisch tatoeage aan. Permanente make-up geeft een verzorgd uiterlijk. Bovendien scheelt het iedere ochtend een hoop tijd als uw wenkbrauwen al de juiste vorm en kleur hebben, of de eyeliner al staat. Wij verzorgen ook cosmetische tatoeage op de lippen, die daardoor veel voller lijken.

 

FACELIFT ZONDER OPERATIE Nieuw is onze High Intensity Focused Ultrasound behandeling. Dat is een niet-chirurgische methode voor het liften van de huid. Naarmate de huid ouder wordt verliest deze elasticiteit en gaat hangen. Bij de HIFU behandeling wordt ultrageluid gebruikt om de huid weer strak te krijgen. HIFU maakt gebruik van het eigen herstellend vermogen van de huid. Die maakt daardoor nieuw huidondersteunend collageen aan. Een verslapte kaaklijn en halscontour, maar ook laaghangende wenkbrauwen en hangende oogleden zijn de typische gebieden die uitstekend met HIFU behandeld kunnen worden.

 

LADIES NIGHT Op vrijdagavond 18 november organiseert Iconic Beauty Company een Ladies Night. Wij vertellen u over de diverse behandelingen en u kunt gratis uw wenkbrauwen laten epileren en verven, alsmede een gratis gezichtstanning ondergaan. Vooraf aanmelden voor deze behandelingen via de e-mail is gewenst (vol=vol). Op die avond is er ook een kledingparty verzorgd door Studio Present uit Zwanenburg, ook zal de wereldwinkel uit Hoofddorp aanwezig zijn met diverse accessoires. Tijdens de Ladies Night bieden wij bovendien 50% korting op ons gehele assortiment Premier schoonheidsproducten. Op deze avond hebben wij een loterij met spetterende prijzen. De lootjes zijn 6 voor 5 euro. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.30 uur onder het genot van een hapje en Bubbels.

 

FEESTMAANDBEHANDELINGEN Voor de decembermaand hebben wij feestelijke aanbiedingen zoals een facial met een heerlijke rug massage voor 49,50 euro of een color gellak voor op de teennagels voor 19,50 euro. Daarnaast is de compressietherapie met pakking 49,50 euro. Speciaal voor de wintermaanden kunt u een gezichtsbehandeling met gezichtstanning boeken voor 54,50 euro.