• Robert Joore

Massage in Thaise sferen bij Golden Touch in Hoofddorp

HOOFDDORP Wilt u uw pijnklachten laten verlichten of bent u toe aan een ontspannende massage door professionele masseuses in een sfeervolle Oosterse entourage? Dan bent u bij massagesalon Golden Touch aan de Kruisweg 963 aan het juiste adres. De salon is gespecialiseerd in de traditionele Thai massage.

De massagesalon wordt sinds vijf maanden gerund door de charmante Thaise eigenaresse Kitty Bischot. Rustig stromend water, overal boeddha's een bijzondere zachte geur en vier ruime behandelkamers met verwarmde massagetafels, ontspannende Thaise achtergrondmuziek, sfeervolle verlichting en gastvrije masseuses. Allemaal heel hygiënisch. De klant waant zich hier in Thaise sferen en staat er centraal. Zelfs een duo massage is mogelijk in een van de behandelkamers. Bischot benadrukt: "We geven hier absoluut geen erotische massages. Geregeld wordt gevraagd of dat tot de mogelijkheden behoort. Het antwoord is dus nee."

MERIDIAANPUNTEN Bij Golden Touch werken alleen familieleden en vriendinnen van de eigenaresse en zij zijn allen in het bezit van officiële diploma's behaald bij erkende opleidingscentra in Thailand en hebben veel ervaring. "Klanten komen hier vaak met pijnklachten. Vanuit de Oosterse filosofie kijken wij niet alleen naar de pijnplek, maar naar het gehele lichaam. Het gehele lichaam staat in verbinding met elkaar door meridiaanpunten. Tijdens een behandeling gebruiken wij met name de ellebogen en ook wel de knieën voor nog meer kracht. Daarmee oefenen wij harde druk uit op de meridiaanpunten. Een Thai massage is dan ook een behoorlijk intense behandeling. De olie die gebruikt wordt, is gegarandeerd allergievrij en probeer ik eerst altijd zelf uit omdat ik zelf voor heel veel allergisch ben. Alle massageoliën en gezichtsproducten importeren wij rechtstreeks uit Thailand."

GEVOEL VAN VEILIGHEID Klanten die voor het eerst Golden Touch bezoeken, krijgen meestal niet meteen een Thai massage. "Wij stellen eerst een ontspanningsmassage voor om een klant vertrouwen te geven en een gevoel van veiligheid. We hebben een uitgebreid pakket met onder meer hot stone-, kruidentempel-, zwangerschaps-, sport- en voetmassage. En ook de duomassage. Verder hebben we verschillende aanvullende beautybehandelingen als wenkbrauwen epileren, wimpers verven, manicure en pedicure."

Een massage brengt vooral rust voor het lichaam en geest. Een Thaise massage zorgt voor een complete ontspanning. Het geeft energie en helpt doeltreffend bij fysieke klachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat. Mensen met ernstige klachten als hernia of met kanker kunnen zich beter tot andere behandelaars richten. Bischot: "Onze klanten verlaten de salon enthousiast en blij. Soms komen ze daarna terug met het hele gezin. Het is fijn en bijzonder om mensen te kunnen helpen door aanraking."

De massagesalon is 7 dagen per week geopend van 10 tot 21 uur en werkt op afspraak zodat er ruim voldoende tijd is voor een klant. info@goldentouchthaisemassage.nl.