• Het huis in 3D bekijken.

    Eigen foto

Meermakelaars komt met iets nieuws

HOOFDDORP De huizenmarkt is behoorlijk overspannen en je moet er snel bij zijn als je iets wil kopen. Je kan natuurlijk ook niet alles bekijken want doorgaans moet er gewerkt worden en zal een werkgever het niet leuk vinden als je alleen maar huizen gaat bekijken. Dus hoe selecteer je de juiste woning?

Meermakelaars heeft daar nu de juiste tool voor, de 3D-bezichtiging! En dan niet met zo'n rare 3D-bril… nee, gewoon op de website van Meermakelaars. Dit kan je doen op je smartphone, tablet of pc. Het werkt als volgt; je klikt op de presentatie en dan zie je de woning in een zogenaamde "dollhouse" (als het ware een doorkijkhuis), je start beneden en met je vinger of de muis "loop" je echt door de woning heen en zie je alles, de kleine hoeken, vloeren en zelfs het plafond! Een realistische tour waarmee je kan zien wat je koopt.

"Het is echt ideaal! Het geeft een compleet en eerlijk beeld van een woning en voor kopers is het een goede voorbereiding op de echte bezichtiging aldus Paul Israel, makelaar en eigenaar van Meermakelaars. Natuurlijk moet je zelf door een woning heen lopen om te voelen of deze bij je past maar op deze wijze selecteer je vooraf al of het wat voor jou is. Maar ook achteraf, na de bezichtiging is er vaak weinig tijd voor een tweede keer en zijn er geregeld meerdere bieders. Om een goede, afgewogen keuze te maken loop je 's avonds met een kop koffie op de bank gewoon nog een keer door het huis maar dan virtueel! Wij merken dat kopers dit prachtig vinden en vertrouwen krijgen in wat wij aanbieden. Een hele transparante wijze van presenteren."

De tool is nog maar net online en de reacties zijn erg positief. Ook van verkopers want deze presentatiewijze is wel heel gaaf natuurlijk, je eigen huis in 3D!

"Het is dan ook het nieuwste product op ons vakgebied en afkomstig uit de USA waar dit al meer toegepast wordt. Het is zo nieuw dat Funda er zelfs nog geen mogelijkheid voor heeft, maar dat is een kwestie van tijd, wij willen daar niet op wachten en hebben er zelf een pagina voor gebouwd op onze eigen website. Wij onderscheiden ons graag als het meest moderne kantoor met de nieuwste tools, zo waren wij de eerste makelaar in deze regio met echte videoclips en complete mediapresentaties en dit is de doorontwikkeling daar weer op. Het past goed bij onze digitale werkwijze, wij hebben geen papieren dossiers op kantoor, slechts de sleutels van de woningen die we verkopen. Ook koopakten en opdrachten kunnen worden online worden getekend, je kan zelfs de koop bekrachtigen door met je vinger op je smartphone te ondertekenen! Mensen vinden het geweldig, niemand hoeft vrij te nemen, het is snel, klantgericht en in deze tijd van duurzaamheid ook nog eens goed voor het milieu."

Buiten deze vernieuwende werkwijze vergeet Meermakelaars natuurlijk de klant zelf niet.

"Juist door deze efficiënte werkwijze besparen we veel tijd en is er ruimte voor persoonlijke aandacht. We hebben een jong en klein team dat echt alle klanten persoonlijk kent en weet wat er speelt. Bij ons ben je geen nummer maar iemand! Ik denk, besluit Paul, dat je als full-service makelaar het verschil maakt door echt aandacht te geven, de klant kan ontzorgen en tegelijkertijd altijd vooruit blijft kijken. Dat alles is onze kracht en samen met lokale kennis van woningen en omgeving maakt dat Meermakelaars bijzonder."

Meermakelaars

Nijverheidsstraat 5C, Hoofddorp

023 62 000 42, www.meermakelaars.nl