• Eigen foto

Multicopy Hoofddorp wint Inspiratie Award 2018

HOOFDDORP Multicopy Hoofddorp heeft de prestigieuze Inspiratie Award 2018 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 23ste Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Gert en Daniëlle Brinkhuis namen de onderscheiding trots in ontvangst.

"Veel ondernemers hebben behoefte aan nieuw vertrouwen, aan energie en aan ondersteuning waarmee zij weer kansen kunnen pakken", aldus president en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe. "Als communicatiepartner kun je dat bieden. Met kennis, creativiteit en vooral veel inspiratie. Inspiratie geven is dan ook wat succesvolle bedrijven tot een kernactiviteit hebben gemaakt. Daarin moet je investeren. In eigen talent, in creativiteit en kwaliteit. Multicopy Hoofddorp heeft dat in 2018 uitmuntend gedaan."

JUBILEUM Daniëlle Brinkhuis-Wijnands was uiteraard erg blij met de onderscheiding. "We vieren dit jaar ons 30-jarig jubileum en dan is deze prijs helemaal een opsteker. In al die jaren hebben mijn ouders en nu ook ikzelf aan den lijve ondervonden dat je als ondernemer moet blijven veranderen. Daarvoor heb je energie nodig. Inspiratie. Maar ook het gevoel dat je er meteen wat mee kunt doen. Als Multicopy The Communication Company willen wij dicht bij onze klanten staan. Onze specialisten gaan samen met de opdrachtgever rond de tafel zitten om te kijken waar kansen liggen en hoe die gepakt kunnen worden. Het leuke is dat we ook meestal van ondernemer tot ondernemer praten. Je kent de zorgen en twijfels, maar ziet ook de kansen en ambities. Die mee helpen waar maken is natuurlijk het mooiste wat er is."

Meer informatie staat op www.multicopy.nl/Multicopy-Hoofddorp.