• Jos van Rooijen

Nieuw op de Cruquius: Megazonwering, dé specialist in binnen- en buitenzonwering

CRUQUIUS Cruquius is een nieuwe winkel rijker, want Megazonwering heeft zich gevestigd aan de Spaarneweg 16A. Met ruim 500 vierkante meter aan binnen en buitenzonwering, dé specialist op dit gebied.

"We heten niet voor niets Megazonwering", aldus Wilco en Edwin Otte, de twee initiatiefnemers van de (zeker in deze regio) grootste showroom voor binnen- en buitenzonwering.

"Je kunt het zo gek niet noemen, of we hebben het in huis", laten de twee enthousiast weten.

"Jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, markiezen, knikarmschermen, screens, shutters etc, we hebben het allemaal! In verschillende kleurstellingen en in diverse prijsklassen, want we willen voor elk budget een passende oplossing bieden."

"In de ruime en lichte showroom met tal van voorbeelden van binnen- en buitenzonwering kunnen we de klant alles in het groot laten zien." Aan de bijbehorende website wordt hard gewerkt. "Die wordt ook mega", weet Edwin. "Uiteraard", bevestigt Wilco.

"Want via de website willen we iedereen graag laten weten wat voor een fantastisch assortiment we hebben en welke mogelijkheden Megazonwering biedt. Maar, dat weten we ook, mensen willen een product ook in het echt kunnen zien en voelen. Dan kun je veel makkelijker een keuze maken dan vanaf een kleine staal. Daarom deze grote showroom waarin we onze klanten de vele mogelijkheden kunnen laten zien en waar we iedereen persoonlijk kunnen adviseren. Ons team staat klaar om de klant te voorzien van een passend advies."

Megazonwering beschikt tevens over een eigen montage team.

Megazonwering is geopend van di t/m vr van 10-17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

Bezoek ook www.megazonwering.nl voor de acties en routebeschrijving.

Foto:

Het team van Megazonwering aan de Spaarneweg 16A in Cruquius.