• pr
  • pr

Nieuwe Mazda 3 bij autobedrijf Hartgerink en Klomp

HOOFDDORP - Onder grote belangstelling werd donderdagavond in de dealershowroom van Hartgerink en Klomp in Hoofddorp het doek van de nieuwe Mazda 3 getrokken. Dat gebeurde door het verkoopteam, waar de aanwezigen ook terecht konden voor alle informatie over het nieuwe model en een proefrit.

De nieuwe 3 kenmerkt zich door een modern en aansprekend KODO-design, revolutionaire technieken op het gebied van aandrijving en veiligheid, een state of the art uitrusting en een smaakvol en compleet uitgerust interieur. Waarbij het huidige aandrijfgamma begint met de 2.0 SKYACTIV- G122 benzinemotor.

DIESEL Een andere optie vormt de efficiënte 1.8 SKYACTIV-D 116 dieselmotor en later dit jaar volgt de absoluut revolutionaire 2.0 liter SKYACTIV-X benzinemotor (181 pk), die de beste techniek van een benzine- en de dieselmotor met elkaar combineert. De genoemde benzinemotoren beschikken overigens standaard over een M Hybrid systeem, dat de motor onder zware omstandigheden ondersteunt.

Ter gelegenheid van de presentatie kent Hartgerink en Klomp een introductieaanbieding voor de Mazda 3. Deze bestaat uit een gratis Bose Audio Systeem met 12 speakers (waarde 850 euro) vanaf het Comfort pakket. De prijslijst van de nieuwe Mazda 3 start bij 27.160 euro. Tijdens de onthulling werd er ook al kort gesproken over de CX-30, die Mazda als noviteit in Geneve presenteerde. Een model dat de CX3 en CX5 met elkaar gaat verbinden en tegen eind van dit jaar ook in Nederland te zien zal zijn.

LOGO Tot slot was er aandacht voor het nieuwe logo van Meerlease. Het eigen leasebedrijf voor bedrijf en particulier van de breed georiënteerde Hoofddorpse mobiliteitsaanbieder. Dus een dienstverlening die niet alleen Mazda-modellen betreft, maar ook voor andere merken en modellen personen- en bedrijfsauto’s.