• Samen patat eten

    Voltreffer

Nieuwe snackcorner Hema Hoofddorp

HOOFDDORP "Nu zie je hier nog een flink gat, maar dat is heel snel voorbij. Dan kunnen we van start met onze nieuwe snackcorner. Vanaf zaterdag 3 augustus is die operationeel. Op het ogenblik zitten we in de laatste fase."

Marco van der Weijden en het hele Hema-team zijn het erover eens: de verbouwingsactiviteiten verlopen voorspoedig. De totale make-over die deze zomer op het programma staat ligt prima op schema. "Onze mode hoeft niet lang meer in het oude pand van Xenos – nu even onze tweede locatie – te blijven. Rond 30 juli komt alles terug naar het Polderplein. Bij Xenos houden we dan nog wel tot 30 september een He-markt aan. Met superkoopjes."

Lekker Hema Wie de Hema op het Polderplein binnenloopt ziet dat het niet lang meer duurt voordat de winkel haar definitieve, nieuwe uiterlijk zal krijgen, "Het concept heet Hema World, onze afdelingen, die een eigen 'wereld' worden, zijn bijna allemaal klaar. Ons nieuwe plafond met industriële uitstraling is erg trendy. Met onze nieuwe snackcorner – vooraan, in de hoek aan de kant van onze buurman Rituals en naast onze nieuwe entree – gaan we vanaf 3 augustus van start. De snackcorner krijgt als nieuwe naam Lekker Hema en wordt ons afhaalpunt voor vertrouwde toppers als een broodje Hema-worst, een hotdog of ander belegd broodje, of een lekker softijsje. Koffie of een ander drankje is daar verkrijgbaar als 'to go': meenemen en ergens anders opdrinken. Nieuw bij Lekker Hema is een ambachtelijk patatje. En om dat te vieren geven we op 3 augustus elke 10e klant een Hema-patatje gratis." Na de bouwvakvakantie gaat de make-over de laatste fase in met de verbouwing en restyling van de horeca, want even uitrusten tijdens het shoppen met iets lekkers moet natuurlijk ook blijven. En om onze klanten daar goed te kunnen helpen, kunnen we nog medewerkers gebruiken. Zin in een leuke job? Welkom!"

Anja Maas