• De nieuwe showtuin van Nieuwenhuis Buitenleven.

    Nieuwenhuis Buitenleven

Nieuwe tuin Nieuwenhuis Buitenleven

NIEUW VENNEP De showtuin van Nieuwenhuis Buitenleven ligt er weer compleet vernieuwd bij. Naast de ingang van de showroom, begint de showtuin van 2.000 m2 groot waarin het buitenleven compleet wordt gepresenteerd. Allerlei pleintjes met bestrating, houten buitenverblijven, aluminium overkappingen, schuttingen enzovoort, aangekleed met tuinmeubelen en decoratieve elementen. Het bestratingsassortiment is volledig geupdate met de nieuwste series betonnen bestrating, maar ook keramiek en natuurteen. En ook uiteraard de nieuwste tegeltrends zijn er terug te vinden, zoals meer warme kleuren en print op tegels.

BUITENLEVEN De klant kan rustig en op zijn gemak rondkijken in de showtuin en inspiratie op doen. De vele voorbeelden met mooie items geven genoeg ideeën weer om aan de gang te gang met de tuin. Zoals het gebruik van bamboepalen en de twee meter hoge natuurstenen platen die fier overeind in de grond zijn gezet ter decoratie. De verschillende soorten borders, plantenbakken en vijvers die gemaakt zijn van allerlei soorten constructieblokken, strak modern of juist met een natuurlijke look. De bankjes en leuke hoekjes die gecreëerd zijn en de houten sfeerelementen van dikke douglas palen die over de looppaden zijn neergezet en in elke gewenste kleur kan worden gebeitst. Of denk aan ideeën om hoogteverschillen op te lossen met constructieblokken of natuurstenen traptreden. Een andere trend in het buitenleven is 'onderhoudsvrij'. Ook hier speelt Nieuwenhuis Buitenleven op in met composiet tuinmaterialen. Composiet is een materiaal dat bestaat uit een mix van kunststof en houtdeeltjes en deze samenstelling zorgt voor een sterk product wat niet meer geschilderd hoeft te worden. Hierin zijn vlonderplanken maar ook schuttingen verkrijgbaar.

TUINMEUBELEN Binnen in de showroom van 2.500 m2 staan er jaarrond tuinmeubelen en bijbehorende accessoires waaronder tuinkussens, buitenkarpetten, parasols, heaters en gashaarden. De nieuwe collectie 2018 is binnen en ook hier is de 'kleur-trend' goed zichtbaar. "Afgelopen jaren voerden vooral grijs en antraciet de boventoon, maar nu zie je veel meer kleuren zoals zand, maar ook kobalt blauw". Volgens Arie Nieuwenhuis, eigenaar, is deze laatste kleur dé trend van 2018. Tevens staan er in de showroom aluminium overkappingen en houten buitenverblijven die het buitenseizoen verlengen en waardoor er langer genoten kan worden van het buitenleven.

TUINSEIZOEN Het tuinseizoen is nu echt begonnen en iedereen gaat weer massaal naar buiten. Het is perfect weer om aan de slag te gaan in de tuin of om ideeën op te doen. Met een bezoek aan de showroom en showtuin kan men de producten beleven, aanraken en goed bekijken in een realistisch weergegeven beeld. Een selectie van alle topproducten staan in de catalogus Helemaal Tuin die helpt bij het maken van de keuze voor een perfect buitenleven. De koffie staat altijd klaar voor de klant. Koningsdag 27 april gesloten.

Nieuwenhuis Buitenleven, IJweg 1338, Nieuw-Vennep, 0252 745945.