• Eigen foto

Nieuwe tuinseizoen begint bij Nieuwenhuis Buitenleven

NIEUW-VENNEP Het tuinseizoen begint bij Nieuwenhuis Buitenleven met de actie 'Wat in de grond zit, betaalt u niet'. Wie vóór 30 april een aluminium overkapping met glas aanschaft, krijgt gratis betonpoeren en fundament ter waarde van 300 euro. 

Nieuwenhuis Buitenleven staat voor 'Helemaal Tuin'. Van uw tuin een mooi buitenpaleis maken, wie wil dit nu niet? Nieuwenhuis Buitenleven is graag u gids om te zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt.

TUININSPIRATIE Alles bij elkaar beschikt Nieuwenhuis Buitenleven over 4.500 vierkante meter tuininspiratie, van loungesets tot overkappingen en van blokhutten tot bestrating. De showroom en showtuin zijn weer vernieuwd, de nieuwste trends zijn te zien. Denk hierbij aan nieuwe soorten bestrating en nieuwe overkappingen. Kom langs, doe ideeën op en laat u adviseren. “Mooie tuinen maak je samen.”

In de showroom zijn de nieuwe modellen alweer opgebouwd om de klant een goed beeld te geven van hetgeen er mogelijk is. Ook zijn er voorbeeldtuinen gecreëerd, de een met een overkapping, de ander met een biohort-berging, verschillende soorten bestrating en schuttingen. Schuttingen zijn er in allerlei varianten, zelfs onderhoudsvrij. Kom ze bekijken de koffie staat klaar.

OVERKAPPING Nieuwenhuis Buitenleven heeft in de showroom meerdere houten en aluminium overkappingen opgesteld, van een eenvoudig verandadak, tot een complete tuinkamer met zijwanden en een glasschuifwand. Er is heel veel mogelijk, denk aan dakramen voor meer licht en geïntegreerde verlichting. In de showroom is het totaalplaatje te zien, dus hoe ziet de overkapping eruit met een tuinset en accessoires. In uw overkapping een mooie haard? Dat kan. Nieuwenhuis Buitenleven beschikt over een eigen montageteam voor het plaatsen van overkappingen en veranda´s, voor het overige kunt u een offerte aanvragen bij de hoveniers waar wij mee samenwerken.

Wie liever zelf een overkapping of veranda bouwt, is bij Nieuwenhuis Buitenleven ook aan het juiste adres. Hout, palen, dakbedekking, alles is los te koop. Wilt u een veranda helemaal dicht maken? Er zijn verschillende elementen welke dit mogelijk maken waaronder een glazen schuifwand.

SHOWTUIN Nieuwenhuis Buitenleven beschikt over een showtuin van 2.000 vierkante meter. Hier vindt u voldoende inspiratie om ideeën op te doen voor uw eigen tuin. Verschillende soorten borders, plantenbakken en vijvers die gemaakt zijn van allerlei soorten constructieblokken, strak modern of juist met een natuurlijke look. Of denk aan houten sfeerelementen van dikke douglas-palen die over de looppaden zijn neergezet en in elke gewenste kleur kunnen worden gebeitst. Elk jaar zijn de nieuwste tegeltrends terug te vinden zoals nieuwe kleuren en prints op de tegels.

En wat is uw tuin zonder verlichting? Nieuwenhuis Buitenleven heeft een nachttuin waar u de diverse soorten verlichting kunt zien in een ruimte waarin de omstandigheden van de nacht zijn nagebootst. Ideaal om te zien wat licht doet.

CATALOGUS Nieuwenhuis Buitenleven brengt elk jaar een catalogus “Helemaal Tuin’ uit. In deze catalogus is het top assortiment uitgelicht, denk hierbij aan alle soorten bestrating, aluminium overkappingen, tuinhout en verlichting. Vanaf zaterdag 23 maart is de catalogus verkrijgbaar in de showroom, ook is de catalogus online te bekijken.

Nieuwenhuis Buitenleven, IJweg 1338, Nieuw-Vennep. Meer informatie: 0252-745945 of kijk hier.