• Kees en Sjaak Nieuwendijk (midden) van Renault Nieuwendijk.

    Renault Nederland

Nieuwendijk op een na beste Renault-dealer van Nederland

HAARLEMMERMEER Renault Nieuwendijk heeft het podium gehaald bij de verkiezing van beste Renault-dealer van Nederland. Het autobedrijf, met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hillegom, Hoofddorp en Uithoorn, werd tweede en hoefde alleen veelwinnaar ABD Renault voor zich te dulden. 

Renault Nieuwendijk greep dan weliswaar naast de hoofdprijs, maar was wel de grootste stijger op de lijst met beste Renault-dealers in Nederland. Het autobedrijf wist onder meer maximaal te scoren op het gebied van Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Bovendien behaalde Nieuwendijk een hoge score op het gebied van Sales- en After Sales-objectieven. Het was de eerste keer dat Renault Nieuwendijk op het podium stond.

GEEN SCHANDE Nieuwendijk eindigde achter ABD Renault. Bepaald geen schande, want dit Friese bedrijf met vestigingen in onder meer Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, won voor de vijfde maal op rij de verkiezing. De derde plaats ging naar Renault-dealer Hans Jongerius.