Oktober Veiligheidsmaand in Hoofddorp Winkelstad

HOOFDDORP In oktober staat Hoofddorp Winkelstad in het teken van veiligheid. Met de actie 'Pin, Nomineer en Win!' draait het om nog veiliger en vriendelijker winkelen. Van 1 tot en met 28 oktober maakt elke klant die met een pinpas een aankoop doet bij één van de ondernemingen in Hoofddorp Winkelstad kans op mooie prijzen. Wegens groot succes in voorgaande jaren wordt deze consumentenactie dit jaar opnieuw georganiseerd in Hoofddorp Winkelstad, met meerdere mooie hoofdprijzen waaronder een elektrische fiets! Daarnaast vindt op 1 oktober de veiligheidsdag plaats op het Burgemeester van Stamplein, waar verschillende hulpdiensten en veiligheidsinstanties informatie en demonstraties geven.

Alle klanten die met pin betalen in het Centrum kunnen meedoen aan de Pin, Nomineer en Win! Actie en maken kans op mooie prijzen, aangeboden door de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad. Maar ook alle ondernemers doen mee: zij kunnen genomineerd worden als meest klantvriendelijke ondernemer dus zullen hun service nog eens extra verhogen. Elke week ontvangen de meest genomineerde ondernemers een zilveren nominatieposter voor in de etalage. Na 4 weken ontvangt de winnaar de gouden nominatieposter en een mooie prijs!

Meedoen is heel simpel: na elke aankoop kan de klant thuis de unieke pinboncode van de pinbon invoeren via de website: www.hoofddorpwinkelstad.nl. Deelnemers maken elke week kans op mooie prijzen met de in die week ingevulde pinboncode(s). Dus vaker pinnen is meer kans op winnen. En in de laatste week maken deelnemers met alle pinbonnen waar nog geen prijs op is gevallen kans op een van de hoofdprijzen! Autobedrijf Dirk Barten biedt een elektrische fiets ter waarde van € 1.399,-. De Mediamarkt een tv (€ 899,-) én een laptop (€ 599,-). Iedereen die deelneemt in de eerste week (van 1 oktober t/m 7 oktober) maakt kans op mooie andere kleinere prijzen.

Na het invullen van de unieke pinboncode kan de klant ook zijn favoriete klantvriendelijke ondernemer nomineren. In oktober staat Hoofddorp Winkelstad hiermee opnieuw in het teken van nog veiliger en vriendelijker winkelen.

VEILIGHEIDSDAG Hoe worden slachtoffers uit een autowrak verwijderd? Wat zijn de gevolgen van het blussen van de vlam in de pan? Hoe werkt een AED set? Deze vragen en meer worden zondag 1 oktober beantwoord tijdens de Veiligheidsdag op het Burgemeester van Stampplein. Tussen 12 en 17 uur geven onder andere de Brandweer, het Rode Kruis, Dutch Rescue Dogs en Veilig Verkeer Nederland demonstraties informatie en demonstraties. De Veiligheidsdag is de aftrap van de Veiligheidsmaand in Hoofddorp Winkelstad en wordt feestelijk geopend door burgemeester Weterings met de uitreiking van de 4e Ster Keurmerk Veilig Ondernemen.

De informatie, voorwaarden en prijzen vindt de klant op de website van Hoofddorp Winkelstad: www.hoofddorpwinkelstad.nl.