• Trudy Witteman

Onbeperkt eten en drinken bij Hollywok

HOOFDDORP Hollywok- the wok experience-  is terug op de succesvolle basis van toen: een wokrestaurant waar de gast onbeperkt kan genieten van gerechten uit vele culturen en continenten tegen een vaste prijs. Alles inclusief. Ook de drankjes. Een aangename kennismaking.

Aan het Arnolduspark 10A, vlak naast de skipiste, opende Hollywok veertien jaar geleden de deuren. Wokken was betrekkelijk nieuw destijds. Zelf je gerechten samenstellen en zien hoe het bereid wordt, het was voor veel mensen erg spannend, herinnert eigenaar en gastheer P. Chen zich. Zo'n vier jaar geleden besloot hij de lat hoger te leggen. De gerechten werden verfijnder, ze konden middels een tablet besteld worden waarna ze aan tafel geserveerd werden. Dat Hollywok van het Asian Specialconcept terug is gegaan naar het wokconcept is niet zonder reden.

"Van onze gasten hoorden we dat ze het prettiger vonden van tijd tot tijd de benen te kunnen strekken en zelf een keuze te kunnen maken bij de vele buffetten. Uiteraard hebben we daar op ingespeeld en zijn we 'back-to-basic' gegaan", vertelt Chen. "Dat betekent onbeperkt genieten van de voorgerechten, soepen, het wokbuffet, het warm - en koudbuffet, het salade- en fruitbuffet, het schepijs en de desserts. Frisdrank, bier van de tap, huiswijn, koffie en thee zijn inclusief. Niet afrekenen per gerecht of drankje, maar afrekenen voor de tijdsduur van het verblijf." Anders gezegd: wereld's eten en drinken voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Standaard kan men vanaf slechts 23,90 euro twee uur genieten van het wok- en grill All Inclusive-arrangement. Tegen een kleine bijbetaling is langer blijven geen probleem. Voor kinderen geldt een speciaal kindertarief.

 

BIJZONDER Hollywok - gratis parkeren voor de deur - is knus en huiselijk. De medewerkers zijn bijzonder gastvrij. Als wij er zijn is ruim de helft van de 190 zitplaatsen bezet. Een oma viert haar verjaardag samen met kinderen en kleinkinderen die smullen van patat en poffertjes. In een ander gedeelte is een ongedwongen bedrijfsuitje aan de gang. Na een drankje maken we een eerste rondje langs de buffetten. De keuze is enorm en er is een grote verscheidenheid aan gerechten. We wanen ons in het Verre Oosten. Alles is vers. Dat zie je en dat proef je. We beginnen met sushi en carpaccio en vervolgen met sliptong en zalm. Het volgende rondje moeten kangeroevlees, kip en groenten er aan geloven. We geven ons bord af aan de kok en genieten van de show die hij van 'live cooking' maakt. Ook aan de teppanyaki en de grill ontkomen we niet. Een heerlijk toetje en koffie versterken ons voldaan gevoel. Wat Hollywok bijzonder maakt is dat ieder gezelschap op tafel een tablet vindt waarmee een groot aantal gerechten besteld kan worden die na korte tijd bij de teppanyaki-balie kunnen worden afgehaald. "Hiermee voorkom je dat je in de rij moet staan wachten. Deze service wordt enorm gewaardeerd. Net zoals het pas achteraf betalen van het arrangement", weet Chen.

 

Hollywok is dagelijks geopend van 16 tot 22.30 uur. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Het is online mogelijk via www.hollywok.nl of via (023) 565 1188.